Inspiration

Når den vigtigste dag skal planlægges

Du er forlovet og står på kanten af det kapitel, der måske bliver mest spændende og romantiske. Måske har du ingen konkrete tanker om dit forestående bryllup, eller måske har du allerede en komplet vision af brylluppet? Lige meget hvad, så er det derfor vi er her! Nu kan du begynde den sjove rejse, som består af at finde bryllupsinspiration og samle idéer.

 

Lad tankerne flyve

Inspiration kommer fra alle steder, men se vores gallerier igennem for idéer til dekorationer, bryllupstemaer og farver og meget andet. At se andre brudes tanker og udførelse af bryllupsidéer, sætter ofte tankerne i gang hos én selv. Saml inspirationen og lad dig ikke hindre af specifikke detaljer.

Tænk også gerne over de bryllupper du har været til. Hvilke elementer kunne du lide? Hvordan var stemningen? Hvordan ønsker I, at jeres bryllup skal være? Lad tankerne svæve og find inspiration på siden. Sammenlign idéer, temaer og planer og sammensæt det til jeres helt eget bryllup.

 

Drøm, drøm, drøm!

Du har måske altid drømt om et bryllup i en balsal, men efter at have kigget billederne igennem, overvejer du måske at holde brylluppet på en vingård i Toscana, på din tilkommendes familiegård, på et slot fyldt med historie eller måske et romantisk havebryllup? Mulighederne er uendelige, og det skal dine drømme også være. Lad tankerne og drømmene være dine guides når du samler inspiration – og hvad venter du på? Tilføj løs på dine Pinterest boards!