Værd at vide

Find svaret på de mest stillede spørgsmål...

Den vigtigste dag

Der er ting, der er rare at vide (såsom bryllupssæsonens hotteste farver). Og så er der de ting, som du skal vide – råd så vigtige, at enhver brud der overhører tænker ”Jeg er glad for nogen fortalte mig det! ”. Vi har samlet de bedste råd og giver dig svar, så du lettere kommer igennem bryllupsplanlægningens mange faser.

Din bryllupsdag ligger måske mange måneder ude i fremtiden, men bryllupsplanlægning tager tid – mere end du aner! De fleste brude overraskes ikke af brylluppets pris men af bryllupsplanlægningens varighed. At planlægge et bryllup på kun en måned er kun for de modigste brude – og selv de ønsker, at de tog sig til at gøre dagen fantastisk uden stress og tåre.

 

Den rigtige beslutning

Når overraskelsen fra forlovelsen har lagt sig, (og du kan fjerne øjnene fra ringen på fingeren), er det tid til at tage vigtige beslutninger om alt lige fra bryllupsinvitationer og save-the-dates til håropsætninger og kirketraditioner.

Vi klæder dig på, så du selvsikkert kan tage de rigtige valg og opnå dit drømmebryllup. Vi giver dig storslåede muligheder og alternativer til det traditionelle, så du blot skal vælge ud fra smag og mavefornemmelse.

 

Alt det du skal vide

Listen af ting du skal vide er lang - og listen af ting andre mener, du skal vide, er længere! Men bare rolig. Vi giver dig en overskuelig liste med små artikler, hvor du kan finde de vigtigste tanker og overvejelser, du skal gøre dig før dit bryllup.