Alt om festen

Vælg kategori

Festen

En perfekt bryllupsfest er med til at gøre bryllupsdagen uforglemmelig, både for jer og for jeres gæster. Selvom hverken lokalerne eller maden i sig selv gør det til en god fest, er det med til at skabe rammerne for, at I sammen med jeres gæster kan fejre dagen og vil huske tilbage på det, som den største fest i jeres liv.

 

Bordet

Borddækning og bordpynt er en del af festens planlægning, og selvom det virker meget lige til, kan det sagtens stjæle en del af jeres tid. For har I tænkt over farvevalg, service og blomster? Og hvordan får I bordplanen til at gå op, så de gæster der sidder sammen også kan hygge sig sammen hele aftenen? Læs artiklerne her på siden og få gode råd til, hvordan I griber borddækningen an.

 

Mad og drikke

Til de fleste bryllupsfester er bryllupskagen et must, men måske det ikke helt nok til at mætte jeres gæster, hvis de skal feste hele dagen. Ud fra hvad I selv kan lide og hvad jeres gæster kan lide, er det helt op til jer, hvad I skal have at spise og drikke til bryllupsfesten. Har I svært ved at beslutte jer, kan I altid spørge en kok til råds eller I kan læse vores guide om mad og drikke her på siden. Her kan I desuden også læse om, de forskellige muligheder for servering og hvor meget drikkelse, I bør beregne til jeres gæster.

 

Find den perfekte lokation

At finde den perfekte lokation for, hvor bryllupsfesten skal holdes, handler blandt andet om, at finde et sted, der har rammerne til at matche stemning og antallet af gæster. Få gode tips til, hvad I bør have med i jeres overvejelser, når I er på udkig efter det helt perfekte sted at holde jeres bryllupsfest.

 

Underholdning

Hvis I ikke har frabedt jer underholdning til jeres bryllupsfest, har I sikkert venner og familie, der synes, at der I løbet af aftenen skal være nogle festlige indslag. Den del står de for, selvom det med garanti vil involvere jer på den ene eller den anden måde. Til gengæld skal I selv arrangere musik i form af band, dj eller anlæg, hvis I skal kunne danse til bryllupsfesten. Og så er der det med talerne. I hvilken rækkefølge, skal de være? Læs artiklerne her.