Bryllupsgave til parret der har alt

Kender du parret, der har alt?

Der findes intet bedre end at give folk en gave, som de virkelig bliver glade for. Specielt til en særlig begivenhed som et bryllup vil du selvfølgelig gerne gøre noget ekstra ud af det. Men der findes bare de par, som det er tæt på umuligt at købe gaver til. Det kan være noget af en hovedpine for dig som kommende bryllupsgæst, og du må virkelig lægge hovedet i blød. Heldigvis får du her nogle rigtige gode bud på, hvad du kunne købe til de kære mennesker.

 

Hyr en håndværker

Du kan give dem et gavekort til en håndværker. De fleste nygifte har også gang i en lang række andre projekter. Det kan for eksempel være renovering af køkkenet, boligbyggeri eller noget helt tredje. Det vil derfor være meget kærkomment med en dygtig fagmand, så de kan få slebet de trætte gulve, udskiftet det gamle køkken eller lagt fliser i det nye badeværelse.

Et gavekort til en gardinbus kunne også være en fed gave. Alle har brug for gardiner i deres hjem, og lækre gardiner er en særlig luksus til husejeren. Dine venner vil altså med garanti blive glade, hvis de går lidt op i indretning.

 

Giv uforglemmelige oplevelser

Det kan godt være, at dine venner har alt, men oplevelser kan man aldrig få for mange af. Derfor er det altid en genial idé at forære brudeparret en uforglemmelig oplevelse. Enten alene eller sammen med dig. Selve oplevelsen kan egentlig være hvad som helst. Det vigtigste er samværet.

Når du vælger en oplevelse, er det smart at tage udgangspunkt i parrets interesser. Hvis de sætter pris på lidt luksus, vil det være oplagt at give et restaurantbesøg eller et spaophold. Til friluftsmenneskerne kunne du give en tur ud under åben himmel med lejrbål og kanotur.

 

Tilbyd tusinde tjenester

Hvis du er en fattig studerende, er det særligt svært at finde en passende gave. Her kan du dog tilbyde dine venner tjenester i gave. Det behøver ikke være tusinde tjenester, men det må gerne være nogle stykker. Du kan give dem en plæneklipning, en børnepasning eller en hovedrengøring. Benyt dig af dine egne kompetencer og giv dem en tjeneste, som du ved, at de virkelig behøver.