7 fede bryllupsgaver til brudeparret

Oprettet af: Nellie H.

Åben gaveliste? Sådan finder du en bryllupsgave

En åben gaveliste kan få de fleste gæster til at gå i panik. Hvad giver man til et nygift brudepar, som ser ud til at have det hele? Svaret er aldrig simpelt – og det kan ofte virke som en stor udfordring at finde en gave, der passer ind i parrets smag. Af den grund kan det være en god idé at forhøre sig hos nogle af de andre gæster, inden man går på jagt efter en gave. Ingen ønsker nemlig at give den samme bryllupsgave som nogle andre. Drømmer man om at give en gave, der går sikkert hjem hver gang, kan man overveje at give penge. Penge er som en investering i det nye brudepars liv sammen, og det falder derfor altid i god jord. Der er desuden mange måder, hvorpå man kan give penge. Man kan lave det til en udfordring for parret at finde bryllupsgaven med pengene, eller man kan forsøge at lave en smuk og kreativ dekoration. Mulighederne er mange, så længe det kun er fantasien, der sætter grænser.

 

Giv en unik oplevelsesgave

For mange kan en bryllupsgave i kraft af penge imidlertid virke triviel. Ønsker man at udfordre parret en smule, kan man i stedet give dem en oplevelsesgave eller en rejse. I dag findes der mange virksomheder, som tilbyder fine hotel- og kroophold på tværs af kloden. Uanset om parret drømmer om en storbyferie eller en afslappende charterferie, er der rigeligt med inspiration at hente. En rejse eller en anden oplevelsesgave er den ideelle bryllupsgave til det eventyrlystne ægtepar. Det er ikke blot en genstand, der står til pynt i det daglige. Tværtimod er denne type bryllupsgave et minde, som man kan bevare for livet. Den kan bruges, når hverdagslivet er blevet for tungt, og man ønsker at genfinde hinanden. Når et par rejser sammen, kommer de nemlig tæt på hinanden på en helt ny måde. På en rejse er man tvunget ud af sin daglige rutine, og man vil således komme til at opleve sider af hinanden, som man ellers ikke ville have set. Herudover kommer man til at opleve unikke seværdigheder med sine egne øjne i selskab med den, man elsker allerhøjest i denne verden. Det er i sandhed en gave, der bliver ved med at give.

 

Hjælp ægteparret på plads i deres fælles hjem

Når et par flytter sammen, medbringer de som regel mange af deres personlige ejendele. Dette kan skabe en opdeling i hjemmet, som ikke altid giver følelsen af hjemlighed og sammenhold. Som bryllupsgæster kan I dog hurtigt eliminere denne problematik i kraft af jeres gavevalg. Det kan virke åbenlyst at gå i boligforretningen og finde en bryllupsgave – men det er som regel de praktiske gaver, som brudeparret bliver gladest for. Når man skal udvælge en gave til boligen, kan det være fordelagtigt at alliere sig med nogle andre. Hvis man giver porcelæn, kan man give en del af sættet, imens nogle andre giver noget tilhørende. En oplagt bryllupsgave er ligeledes andet interiør eller møbler til boligen. Når I skal udvælge, er det dog vigtigt at gå efter funktionalitet og kvalitet. Brudeparrets smag skal naturligvis også være med i overvejelserne. Hvis I ved, at parret elsker en bestemt dansk designer, kan bryllupsgave hurtigt købes uden besvær – og så er den tilmed personlig såvel som praktisk.