Ansigtsbehandling til bruden

Det skal du gøre for at se smuk ud til dit bryllup

Lad os være ærlige: Det er altid dejligt at føle sig lækker fra top til tå. Nu hvor du skal giftes, kan du lige så godt trykke speederen helt i bund og føle dig som en million på din store dag. Husk, det er ikke kun din kommende ægtemand, der skal synes, at du ser lækker ud, men også dig selv. En ansigtsbehandling er en god idé at starte med op til din store dag.   

 

Start i god tid

En smuk og velplejet hud er altafgørende for din udstråling og velvære. Det kan være en rigtig god idé at få en ansigtsbehandling op til din store dag. Det kommer til at koste lidt, men du kan være sikker på, at det er en god investering. Husk altid at få den sidste dybderensende ansigtsbehandling 14 dage før den store dag. En dybderensende ansigtsbehandling kan nemlig give rødme og fremprovokere bumser.

 

Få en rutine

Det er også meget vigtigt, at du ikke kun plejer din hud, når du får ansigtsbehandling, men at du gør det til en rutine derhjemme. Afrens altid dit ansigt morgen og aften med rensecreme, rensegel og renseolie og sørg for at investere i produkter, der passer til netop din hudtype, så du får de bedste resultater. Brug en god skrubbecreme en til to gange om ugen for at eksfoliere din hud og komme af med døde hudceller. Brug en god dag- og natcreme for at opnå et godt resultat. På den måde er du sikker på, at dit ansigt er klar til at vise din brudemakeup fra sin allerbedste side.

 

Kontakt en ekspert i hudpleje og ansigtsbehandlinger

Der findes mange gode ansigtsbehandlinger. Her får du et udpluk af de forskellige ansigtsbehandlinger:

  • Dermaroller – SRS Mesoterapi: Til dig, der har problemer med uren hud, strækmærker eller rynker.
  • Oxygen behandling: Drømmer du om en fastere hud og vil du gerne genvinde hudens elasticitet, så er en dermatude-behandling det helt rigtige for dig
  • PH-behandlinger: Er du til innovativ pleje af huden tilbyder vi også PH-behandlinger med de effektive produkter fra PH Formula
  • Mikrodermabrasion: Mikrodermabrasion er ideelt for dig, der trænger til et fornyede kick.