Opsætning af brudehår - hvad skal man gøre

Sådan vælger du den rette bryllupsfrisure

Brylluppet er en af de vigtigste dage i en kvindes liv. Det er den ultimative kærlighedsdag, hvor venner og familie samles til en unik fejring. Derfor skal alle detaljer også falde i hak og være perfekte. Dette gælder både festlokalet, ceremonien, maden – men vigtigst af alt står kjolen og håret som højeste prioritet. Kjolen er det første punkt på dagsordenen. Den danner rammen for hele festligheden, men også håret er en essentiel del af looket. Er du i tvivl om, hvordan dit hår skal se ud på den store dag, kan du få hjælp af en damefrisør til brudeopsætningen.

 

I tvivl? Bliv klogere på brudeopsætningen med disse forslag

Når du skal vælge bryllupsfrisuren, er det vigtigt at have kjolen for øje. Håret skal nemlig komplimentere kjolen fremfor at fjerne fokus. Har du en enkel kjole, har du mulighed for at være ekstra fantasifuld med dit hår. Er din kjole derimod sprudlende, er det en god idé at vælge en enkel frisure. Der findes mange forskellige håropsætninger til bryllup. Nedenfor har vi samlet et par forslag, som måske gør dig lidt klogere på dit valg:

  • Prinsesse bryllupshår er perfekt til dig, der ønsker et elegant og glimtende look. Ofte er denne frisure sat sammen med et smukt spænde.
  • Klassisk frisure. Drømmer du om et enkelt look, skal du vælge den klassiske brudeopsætning. Denne frisure er simpel og passer til de fleste kjoler.
  • Galla-inspireret brudehår. Ønsker du et glamourøst og eksklusivt look, bør du vælge denne frisure. Med et langt bølget hår er denne brudeopsætning perfekt til den enkle kjole.

Uanset hvilken stilart du går efter, er mulighederne mange. Er du stadig i vildrede over, hvilken type brudehår der passer bedst til dig og din kjole, bør du alliere dig med en damefrisør. De har ekspertisen og erfaringen til at hjælpe dig med at stråle på den store dag.

 

Derfor skal du tage kontakt til en damefrisør

Er du god til at sætte hår, er det måske ikke nødvendigt at tage kontakt til en damefrisør. Ofte er en brudeopsætning dog utrolig tidskrævende, og det kan være stressende for bruden. Derfor kan det i mange tilfælde betale sig at sætte sig i stolen hos en damefrisør. Naturligvis koster det flere penge at få hjælp udefra, men damefrisøren er til gengæld i stand til at lave meget avancerede brudeopsætninger. Ønsker du en holdbar og smuk bryllupsfrisure, bør du altså søge hjælp hos en damefrisør.