Du’lac-behandling inden brylluppet

Bliv helt klar til den store dag

Der er mange ting, der skal klares, inden både brud og gom kan være færdigforberedte til den store dag. Noget dækker over praktiske ting, der skal ordnes, andet er hyggelige traditioner, som klares med venner og familie.

 

Planlægning af den store dag

Når I er nået til at skulle planlægge jeres store dag, er det vigtigt, at det hele ikke bare bliver stress og jag. Planlæg dagen, så den bliver som ønsket, så I både kan glæde jer til din, over den og mindes den med glæde i fremtiden. Husk blandt andet at overveje, hvor I skal være, når I skal holde festen, og hvor vielsen skal foregå. Tænk over gæstelisten og vær gerne ude i god tid, så folk kan sætte kryds i kalenderen. Har I et budget for brylluppet, kan det fungere som rettesnor for meget af jeres planlægning. Er I meget traditionsrige, eller vil I skabe jeres egen form for bryllupsfest?

 

Gør noget bare for jer to

Mens bryllupsplanlægningen er i fuld gang, går ugerne ofte hurtigt. Det kan være svært at finde ordentlig tid til sig selv, til hinanden, og til den kærlighed, som selve bryllupsfesten skal fejre. Mildest talt så kan det altså være stressende at planlægge bryllup.

Tag en wellnesstur sammen med skønhedsbehandling, massage og hårfjerning, og blive rigtig klar til brylluppet. I kan blandt andet begge nyde godt af en Du’lac hårfjerning, og efterfølgende nyde jeres hotelophold og hinanden.

 

Polterabend – forbered jer på alt

Noget, I dog ikke kan fejre sammen, er jeres polterabend. Her er det en god dag med familie og venner, oftest et par uger for brylluppet. En polterabend er ofte en festlig og sjov dag fyldt med aktiviteter og spas – og du kan aldrig helt vide, hvad der vil ske, da det jo er dine venner, der har planlagt den for dig.