Få lange smukke vipper

Når alt skal spille på den store dag

Du skal giftes, du har det sidste lange stykke tid planlagt alt ned til sidste detalje, og du har lagt så meget energi i det, at alt skal spille på den store dag. Men du har glemt at tage højde for, at du også skal styles. Du skal have fundet ud af makeup og hår, men når der er så mange ting, der skal holdes styr på, kan man nemt glemme sig selv. Men hvor om alt er, er det er vigtigt, at du husker at tage højde for dig selv også.

 

Du fortjener at blive forkælet

Men med det store arbejde, du har lagt i at få det hele til at køre, fortjener du om nogen også noget selvforkælelse. Og når du, på din store dag, skal være en prinsesse, kan du lige så godt gå hele vejen og fuldende dit look, så folk bliver blæst bagover, når de ser dig.

 

Få ordnet dine vipper

Det er meget inde i tiden at få ordnet sine vipper. Det kan både være i form af eyelash extensions, lash lift og andre foretagender. En ny ting, der er kommet frem, er volume eyelash extensions. Disse skulle efter sigende give mere tæthed i vipperne, da deres struktur er finere, og de vejer mindre. På din store dag fortjener du det bedste af det bedste. Find derefter en klinik, der kan forkæle dig og gøre dig til den prinsesse, du er.

 

Slå to fluer med et smæk

Får du ordnet dine vipper, får du faktisk fikset flere ting. Du får et flot og fyldigt look til dit bryllup, men du bliver også fri af at skulle bruge tid på at bruge mascara og andet i dagene op til, hvor du i forvejen har rigeligt at tage dig til. Du kan blot stå op og begive dig ud på dine gøremål. Desuden kan du også stå op dagen efter dit bryllup og ligne en million uden at have rørt en finger. Alt i alt er fordelene ved at få ordnet vipper faktisk mange, så skynd dig afsted!

Virksomhed: Beauty by Brix