Få smerterne væk inden brylluppet

Ondt i kroppen? Bliv klar til brudevalsen med disse tips

Det er mange vigtige ritualer til det klassiske bryllup. Der er talerne, de forskellige kys, underholdning osv. Det vigtigste må dog være brudevalsen. Her kan I som par vise frem, hvor meget I har øvet jer, og hvis ikke I har det, så bliver det et rigtig sjovt moment. Det vil derfor være superærgerligt, hvis du ikke kan deltage i den grundet smerter eller skavanker i kroppen. Dansen vil helt sikkert mangle, og din partner vil nok være ked af, at det ikke bliver til noget.

 

Der er håb forud

Det ser dog ikke helt sort ud. Der er naturligvis muligheder for at komme smerterne til livs, så dig og din partner stadig kan få en fantastisk aften med dans. Der er flere forskellige ting, du kan gøre, for at forebygge smerterne.

 

5 gode råd

Her får du 5 gode råd til hvordan, du kommer af med din smerte, så du bliver klar til brudevalsen.

Vores første råd er, at du får en god nats søvn. Mangel på søvn forværrer smerter. Der kan være en masse spænding og nervøsitet forbundet med et bryllup, men det er altså vigtigt, at du får tilstrækkeligt med søvn.

En mulighed for at lindre smerterne kan også være igennem akupunktur behandlinger. Hvis du vælger at brug denne metodd, skal du vide, at det ikke nødvendigvis virker med det samme. Du skal gerne op og have minimum 6 behandlinger, før det virkelig begynder at have en effekt. Det er en sund måde at lindre smerte. Det er det, da akupunktur udskiller endorfiner, som er kroppens naturlige smertedæmpende stof.

Alt efter hvor smerterne er, kan det være, at du kan lave nogle øvelser. Hvis det for eksempel er ryggen den er galt med, kan du med garanti finde nogle gode øvelser at lave derhjemme. Kom i gang med øvelserne i god tid, så de kan nå at få en effekt.

Varme- og kuldebehandling er også en mulighed. Det kan mindske dine smerter. Som regler skal der først anvendes kulde i form og is, og derefter skal varmen komme.

Motion er vores sidste råd. Uanset hvor mærkeligt det lyder, så kan motion hjælpe på smerter. Det er altid sundt for kroppen, så længe du gør det i de rigtige mængder.

 

Vi håber, at du bliver klar til brudevalsen.