Få hvide tænder til brylluppet

Få hvide tænder til brylluppet

Står du over for en af de største dage i dit liv, er der mange ting at huske på. Det gælder planlægning af festen, bestilling af mad, udsendelse af invitationer til gæsterne og meget mere. Men det er også vigtigt, at du husker dig selv. Både tøjet, skoene, håret og makeuppen skal spille, så du føler dig godt tilpas hele dagen. Derudover bliver det en dag, hvor du kommer til at smile meget. Derfor kan det være rart at tage på tandlægebesøg inden, så dit smil bliver hvidere end nogensinde før. Besøg en tandlæge inden brylluppet og få et smil, der er lige så hvidt som din brudekjole.

 

Det kan du selv gøre

Foruden at tage til tandlægen er der dog også nogle ting, du selv kan gøre for at få hvidere tænder. Følg disse råd:

  • Undgå bestemte fødevarer, der har tendens til at farve dine tænder. Det kan være kaffe, rødvin, cola, blåbær og lignende.
  • Drop rygningen, da tjæren og nikotinen i cigaretter også misfarver tænderne meget.
  • Undgå syreholdig mad som æbler, druer og citron. Syren nedbryder kalken i emaljen og danner riller og sprækker i tænderne.

Sørg desuden for at bevare en sund mundhygiejne ved at børste tænder to gange dagligt og skylle munden med vand, når du har spist eller drukket. På den måde holder du dine tænder rene og hvide.

 

Smil! Det er din store dag

Din bryllupsdag kommer til at blive en fantastisk dag og en fest, du sent vil glemme. Det er her, du og din partner bliver fejret af alle jeres nærmeste, så derfor er det også vigtigt, at du er godt tilfreds med dit smil, så du uden skam kan vise dit flotte smil frem dagen lang. Husk derfor tandlægebesøget og pas ekstra godt på dine tænder op til den store dag.