Kosmetolog til brudemakeup

Dette indlæg er sponsoreret. 

Hvad koster en kosmetolog til bryllupsmakeuppen?

Drømmer du også om den store dag, hvor der er styr på hver eneste detalje? Vigtigst af alt er selvfølgelig, at du skiller dig ud på den gode måde og fremstår smukkere end du nogensinde før har gjort.

Derfor kan det være en god ide at få fingrene i en professionel kosmetolog, som virkelig har flair for smådetaljerne og ved med sin ekspertise, hvilke farver der spiller i forhold til dine undertoner i huden, kjole og generelle bryllupstema. Men sådan en hjælp kan være vældig dyr. Prisen afhænger blandt andet af, om kosmetologen skal hjem til dig eller om du skal hen til den pågældende salon. Prislejet ligger mellem 500 kr til 3500 kr., og gennemsnitligt omkring de 1200 kr., hvorfor der altså kan være masser af penge at spare.

 

Forbered dig!

Det er super vigtigt, at du på forhånd gør dig nogle tanker om, hvordan du ønsker at se ud. Det vil være brandærgerligt at se tilbage på sin bryllupsdag med en knude i maven, fordi du var nødsaget til at tage en forhastet beslutning omkring din makeup. Her kan det være en stor hjælp at gå på opdagelse på Google, Pinterest eller lignende for at hente inspiration til dit look.

 

Prisen varierer meget efter lokation

Som alle andre erhverv er det udbud og efterspørgsel, der regulerer prislejet, så hvis du bor i et område, hvor efterspørgslen er meget lav, vil prisen med stor sandsynlighed være til at overkomme. Omvendt vil der i et område med stor efterspørgsel såsom hovedstadsområdet eksempelvis være mange kunder, hvilket er med til at bevirke, at prisniveauet presses ud i vejret.

Derfor er det super vigtigt, at du laver din research hjemmefra!