Naturlig skønhed

Bryllups makeover 2021! 4 tips til at ligne en million på den store dag

Det er naturligvis noget af det vigtigste at se godt ud til den store dag. Du skal jo forhåbentlig aldrig opleve en bryllupsdag igen, da det gerne skal være din eneste ene denne gang. Og så er det klart, at du gerne vil ligne en million på dagen. Det kan dog være stressende at skulle planlægge et stort bryllup. Der er mange ting, du skal have styr på, og det fylder i hovedet. Derfor bliver det oftest løbeturen eller den ordentlige nattesøvn, der bliver gået på kompromis med. Dette resulterer bare i, at du kommer til at mangle overskud, og så bliver du først træt. Men frygt ej – her er nemlig 4 små tips til, hvordan du kommer til at shine til dit bryllup.

 

4 små råd

Vores første råd er en ansigtsbehandling. Det er altid godt med sådan en, fordi den tager de værste urenheder. Det vil give din hud en ekstra shine og blødhed, hvilket ser rigtig godt ud på billeder.

Tandblegning er også en sikker vinder inden brylluppet, hvis du skal stå helt skarp. Med tandblegning kommer til at blænde gæsterne med dit dejlige tandpastasmil. Derudover ser det altså også godt ud på billederne.

Vores tredje råd er, at du skal få styr på makeuppen. Du kan tilpasse makeuppen til årstiden – altså kører et look, som passer til tidens udtryk. Husk at det skal være vandfast makeup – det kan jo være, at du kommer til fælde en lille glædeståre under din nye mands tale.

Sidste råd er at få lavet øjenvipper. En af fordelene ved det er, at du er sikker på at de holder hele bryllupsdagen. Så er du altså ikke afhængig af en perfekt mascara.

 

Skønhed kommer indefra

Til sidst er det vigtigt at sige, at skønhed kommer indefra. Det er vigtigt, at du passer på dig selv op til dit bryllup – uddel nogle opgaver selvom det måske er lidt uden for din ’comfort zone’. Det kan godt være, at du kan få lavet alle ovenstående behandlinger, men den smukkeste skønhed kommer indefra. Der findes ikke noget smukkere end en brud, som er sund, glad og smilende.