På med træningskoene inden brylluppet

Dette indlæg er sponsoreret.

Disse sportsgrene kan få dig i form til din store dag

Nærmer din bryllupsdag sig med lidt for hastige skridt? Og har aftensnacksne sat sig for godt fast på sidebenene? Der findes rigtig mange måder at forbedre din form på. Uanset om du har dyrket sport i lang tid og gerne vil udfordre dig selv med en ny sportsgren, eller om du er nybegynder og gerne vil starte i det små. Læs med her og få inspiration til, hvordan du kan blive klar til din store dag – og samtidig have det sjovt.

 

Løb en tur – tæk i løbetøjet og tag en tur i skoven

En af de helt klassiske måder at komme hurtigt i form på er ved at løbe en tur – og så er det tilmed billigt. For at løbe behøver du hverken et medlemskab i et fitnesscenter, eller en masse dyrt og fancy udstyr. Alt du behøver er motivation og et par gode træningssko. Om du vil træne op til at kunne løbe langt, eller om du bare gerne vil have lidt frisk luft samtidig med, at du kommer i form til din bryllupsdag, så er løb en god løsning. Det er dog vigtigt at have nogle gode træningssko, så du undgår skader.

 

Tag en tur i det lokale fitnesscenter

En anden, om end lidt dyrere løsning, er at oprette et medlemskab i det lokale fitnesscenter. Mens løb i høj grad er konditionstræning, kan du i et fitnesscenter arbejde på din styrke. På den måde kommer du ikke blot i form, du vil også se ekstra skarp ud på din store dag. En stor fordel ved fitnesscentre er, at der ofte er medarbejdere eller holdundervisning på stedet, hvor du kan spørge til råds, hvis du er i tvivl om noget. Desuden er det også her kun nødvendigt at investere i et par træningssko og -tøj – så er du klar.

 

Dyrk yoga og bliv stærk og smidig

Som et sidste forslag til en måde, hvorpå du kan komme i form, er yoga. Det er blevet en meget populær måde at få lidt aktivitet ind i hverdagen på, samtidig med at det er godt for kroppen og sindet. Der findes mange måder at dyrke yoga på, og en af dem hedder Kundalini. Det er en aktiv og dynamisk form for yoga, der styrker din krop og øger din smidighed. Mange laver yoga i bare tæer, men et par gode træningssko kan også anvendes. Mange former for yoga hjælper dig desuden til at få mere styr på dit åndedræt og dine tanker. På den måde bliver du helt klar til din store dag, så du står knivskarpt i dit udvalgte outfit.