Sådan får du strålende hud på din bryllupsdag

Ønsker du at stråle endnu mere på den store dag?

Ønsker du at se smuk og naturlig ud på din store dag? I denne artikel giver vi dig gode råd til, hvordan med enkle ændringer kan få en smuk og naturlig glød til bryllupsdagen.

 

Pas godt på din hud

Sund hudpleje tager tid, og det er sjældent, at man kan lave store ændringer med blot en enkelt ansigtsbehandling. Sørg derfor for at starte med dine gode hudplejerutiner i god tid inden brylluppet, så huden kan nå at tilpasse sig de produkter, du gerne vil bruge for at få en flot og sund hud inden den store dag.

Det kræver både tålmodighed og tilvænning, hvis man ønsker en flot hud. Du kan derfor allerede nu begynde at foretage ændringer i din hudplejerutine, så din hud har god tid til at opbygge nye, sunde hudceller, og så du selv også får det gjort til en vane med dine nye produkter.

 

Hvilken type hud har du?

Du har måske før hørt kosmetologer, makeupartister og cremeeksperter i Matas snakke om forskellige hudtyper, men har endnu ikke den store indsigt i, hvad det egentligt betyder for din hud og din hudplejerutine. Et godt tip er at få analyseret huden, så du er sikker på at bruge de korrekte metoder og produkter, der bidrager til en smuk og afbalanceret hud. Ved en hudanalyse bliver der taget et grundigt kig på din hud, så du kan få tilrettelagt den bedste hudplejerutine eller ovenikøbet slutte af med en ansigtsbehandling, hvor der netop tages højde for, hvad din hud har behov for.

Forkæl dig selv med hudpleje & ansigtsbehandling inden den store dag, og få din hud boostet med alle de vitaminer og olier, den har brug for!

 

Hvad kan du udover ansigtsbehandlinger?

En ansigtsbehandling kan være den perfekte måde at komme ned i gear og få slappet af inden brylluppet, men der er naturligvis mange andre typer af behandlinger, du kan få lavet, hvis du ønsker lidt ekstra til den store dag. Få fx lavet et brow lift eller et lash lift, der får dine bryn og vipper til at sidde helt perfekt, eller få en Dermaroller behandling, der sætter godt gang i din hud.