Sådan finder du den rigtige brudefrisure

Find en frisure der komplimenterer dine træk

Der er mange flotte frisure derude, men det er ikke alle flotte frisurere der er flotte til dig. Den flotteste frisure kan se malplaceret og akavet ud, hvis den ikke passer til din ansigtsform. Besøger du alle de dygtigste frisører, vil din ansigtsform uden tvivl være noget, de tager in mente, når de klipper dig.

Før du beslutter dig for en frisure bør du derfor kende din ansigtsform, så du kan vælge bryllupshåret derefter. Og er du helt i tvivl, så kan du kontakt en frisør så som GreenCare4U, som har fuld fokus på naturprodukter.

 

5 ansigtstyper – kend dit ansigt

Man skelner oftest mellem 5 ansigtstyper: Det firkantede, ovale, hjerteformede, aflange og runde ansigt. Nedenfor har vi kort gennemgået hovedtrykkende for frisurer der passer til de enkelte ansigtsformer.

 

  1. Firkantet ansigt

Det firkantede ansigt kan kendes ved sin markante kæbelinje. De fleste frisurer passer fint til denne ansigtsform så længe der er volumen og lidt forskellige længder i til at bryde ansigtets kanter. Forsøg at undgå frisurer der fremhæver de firkantede træk såsom pandehård og en kort page, der slutter ved kæbelinjen.  

 

  1. Ovalt ansigt

Det ovale ansigt kan oftest kendes ved, at det er en smule smallere ved kæbelinjen end ved tindingerne. Det er ikke for ingenting, at det ovale ansigt af nogle kaldes ”den perfekte ansigtsform”. Med denne ansigtsform er der nemlig ikke rigtigt nogen frisurer, der ikke klæder dig, men du kan med forbehold vælge en, hvor håret trækkes væk fra ansigtet og derved fremhæver dit ansigt.

 

  1. Hjerteformet ansigt

Det hjerteformede ansigt vil være markant smallere ved hagen, end hvad det er ved tindingerne. Frisurere der passer godt til, er dem med lidt mere længde såsom page (eller længere), da det giver ansigtet mere fylde ved hagen, hvor det ellers er smalt. Forsøg at undgå frisurer med alt for meget fylde på toppen.

 

  1. Aflangt ansigt

Det aflange ansigt er kendetegnet ved en tendens til en smal hage og en høj pande (udover selve længden på ansigtet). Hvis du har et aflangt ansigt kan du med fordel anskaffe dig en kort eller mellemkort frisure med volumen omkring kæbelinjen, da det vil bryde med længden. Undgår alt for langt og glat hår samt midterskilning.

 

  1. Rundt ansigt

Det runde ansigt kan kendes ved, at det er bredest ved kinder og ører. En frisure med fylde på toppen klæder det runde ansigt – f.eks. langt eller skulderlangt hår. Undgå frisurere der slutter omkring kinder eller har meget fylde deromkring.

 

5 flotte frisurer

Med det basale på plads er vi klar til at komme med fem bud på den flotte brudefrisure- husk dog at holde i mente, om frisuren passer til din hovedform, inden du slår dig fast på den!

Vandfaldsfletning med krøller til det lange hår

En frisure med et meget elegant og fint udtryk.

 

Friske blomster i brudehåret

Holder du et sommerbryllup eller forårsbryllup, er en frisk blomst det perfekte supplement til frisuren – en måde virkelig at omfavne bryllupsomgivelserne på.

 

Enkelt brudehår med hårsmykke

Et hårsmykke er det perfekte accessoires til brylllupsfrisuren.

 

Romantisk boho opsætning med "Pull through" fletning

Forfinet romantik.

 

Det korte og enkle brudehår

Der findes et utal af korte, flotte sommerfrisure til dig med det aflange ansigt. Leg lidt med de forskellige muligheder.

 

Læs mere om tilbehøret til den flotte brud!