Sådan plejer du din hud

Guide til glødende hud

Rom blev ikke bygget på en dag. Og vi kan lige så godt sige det fra nu af: Du får desværre heller ikke glødende hud på en dag. Det er vigtigt, at du plejer din hud kontinuerligt, og ikke kun når du føler du har urent hud. Men vi er godt klar over, at det er dødsygt at fjerne make-up hver evig eneste aften og bruge en masse produkter til at pleje den.

Her får du tre nemme bud på, hvordan du opgraderer din hud på en nem måde.   

 

  1. Spis sundt og lev sundt

Hvis du vil have en glødende hud, er det allervigtigste, at du spiser sundt og drikker en masse vand hver dag. Alt det vi putter i munden, har en meget stor indflydelse på vores krop og sundhedstilstand. Sørg derfor for at spise sundt og varieret, så du får en masse vitaminer. Vand er også en vigtig ingrediens, hvis du gerne vil have smuk og sund hud. Sørg for at drikke to liter vand dagligt, hvor du starter dagen ud med en halv liter, når du står op, så du kickstarter dit system.  

Hvis du er ryger, er det en god idé at kvitte smøgerne.

 

  1. Brug naturlige produkter

Det er en langtidsinvestering, når du plejer din hud. Typisk vil du kunne se resultater efter nogle måneder, men de virkelige resultater får du måske først, når du bliver ældre, og din hud ændrer sig for alvor. Og derfor kan det være en god idé at bruge naturlige produkter fra start af. I naturlige produkter er ingredienserne urter, olie og planter fra naturen.

Flere undersøgelser viser også, at det er vigtigt at bruge naturlige og økologiske produkter, fordi de er mindre hormonforstyrrende og mere allergivenlige, hvilket er en gevinst på længere sigt.

For eksempel bruger nogle producenter sheasmør, olie fra oliven og silkeprotein for at tilføre huden fugt, i stedet for at bruge andre ingredienser.

 

  1. Sørg for solbeskyttelse

Sol er sundt for huden, fordi kroppen danner D-vitamin, når man opholder sig i solen. Men for meget af det gode, har din krop heller ikke godt af, og derfor skal du ikke opholde dig i solen for meget. En tommelfingerregel er dog, at ligegyldigt hvor længe du opholder dig i solen, er det vigtigt, at du bruger en god solcreme – både i ansigtet og på kroppen. For meget sol kan give pigmentforandringer og alvorlige sygdomme som hudkræft.

 

Ved at følge disse tre råd, er du sikker på at få glødende og sund hud, som pryder landskabet.