Undgå akne til dit bryllup

Få pæn hud til brylluppet 

Du har måske hørt om akne eller døjer selv med det, men du kan være helt rolig – det er helt naturligt og sker hos de fleste. Vi kan dog godt forstå, at det er irriterende, hvis ens hud ikke skinner – specielt hvis du vil se ekstra fin ud på din store dag. Vi kan hjælpe dig med et par tips til, hvordan du kan få bugt med akne.

 

Du kan selv gøre noget ved din akne

Der er nogle ting, du selv kan gøre for at give din hud de bedste forhold. Det er især vigtigt at starte tidligt med behandlingen, typisk 2-3 måneder, fordi det tager at generere ny, ren hud. Her er et par ting, du selv kan gøre:

  • Sørg for at spise sundt
  • Drik masser af vand
  • Få din skønhedssøvn
  • Hav en daglig hudplejerutine, hvor du tager dig god tid til at rense din hud ordentligt.

 

Supplér med hjælp fra professionelle

Udover de ting, du kan gøre for dig selv, er det fint at supplere med professionel hjælp. Du kan få receptpligtige piller eller cremer, som kan udjævne din hud. Det er en længere proces, men der er også mere effektive måder. Vi anbefaler en acnelan acne solution – en akne behandling, hvor få behandlinger både renser, behandler og forbedrer din hud. Hvis du vælger en akne behandling, kan du hurtigt blive klar til dit bryllup.

 

Akne er overhovedet ikke så slemt, som man tror

Der er mange fordomme og myter om akne og hudbehandling, så vi kan lige afkræfte nogen for dig; det er faktisk ikke så slemt, som man skulle tro. 

  1. Akne smitter Akne kan se skræmmende ud, men det er overhovedet ikke smitsomt. Akne er individuelt, da det har at gøre med overproduktion af hudfedt hos den enkelte.
  2. Du får akne af mejeriprodukter Akne er ikke som sådan forbundet med et højt forbrug af mejeriprodukter. Det kan være meget individuelt, om der er noget mad, som forårsager akne. Prøv at lægge mærke til selv, om der sker nogen ændringer.
  3. Akne rammer kun unge Det kan godt være, at der er mange unge, som har akne, men de er ikke de eneste. Faktisk kan du få sygdommen gennem hele livet – det er dog noget, som man typisk får i de sene teenageår.