Smid brillerne på bryllupsdagen

Dette indlæg er sponsoreret.

Fiks synet og bliv klar til bryllupsdagen

Er du træt af at gå med briller? Alle med briller eller kontaktlinser kender nok problemet med at glemme dem, når man har mest brug for dem, eller at de er irriterende at have på eller i øjnene. Disse ting findes der en løsning på, nemlig en laser øjenoperation. Du kan få en laserbehandling, der gør, at du aldrig skal bekymre dig om at huske dine briller igen.

 

Bliv klar til fotoshoot

Et tidspunkt, der kunne være rart at opleve uden briller og med friske øjne, er din bryllupsdag. Med en laser øjenoperation kan du blive fri for briller eller kontaktlinser – og dine strålende øjne og din smukke makeup kommer til sin ret. På den måde bliver du helt klar til det obligatoriske fotoshoot til brylluppet og de mange andre billeder, som dine gæster kommer til at tage af det smukke brudepar! Du kan overraske dine gæster med et nyt look uden briller.

 

Alle kan slippe for briller eller linser

Og hvem kan så behandles med en laser øjenoperation? Det kan alle over 18 år, dog undtagen personer med en øjensygdom samt gravide og/eller ammende. En forudsætning for et godt resultat af behandlingen er en stabil brille-/kontaktlinse-styrke igennem mere end et-­to år (afhængig af alder). Der findes flere forskellige typer af laser øjenoperationer, for eksempel LASEK, FS-LASIK, ReLEx flex og ReLEx SMILE, og det er derfor vigtigt at involvere sig med en erfaren øjenlæge, der har viden inden for de forskellige behandlinger. Det er selvfølgelig også en stor beslutning at få en sådan operation, men med tillid til din behandler og grundig vejledning inden operationen kan det vise sig at blive en værdifuld investering for dig.

 

Vær fri for brillerne under talerne

Vælger du at lade dig laserbehandle inden din store dag, er du sikret en endnu skønnere dag. Dertil kan du nyde dagen og slippe for irriterende kontaktlinser eller briller, når tårerne presser sig på under din mors eller onkels tale. Det lyder måske ikke af så meget, men en laser øjenoperation kan være med til at fuldende din dag, så der ingen irritationsmomenter bliver. På den måde skal du kun bekymre dig om festen og om at nyde den til fulde sammen med din partner og jeres gæster. Det skal blive en dag, I aldrig vil glemme, og et friskt syn uden briller kan bidrage til dette!