Få smukke vipper til dit bryllup

Få styr på makeuppen til den store dag

 

På den store dag er det vigtigt, at du føler dig smuk – hele dagen! Makeuppen er for mange både en stor del af forberedelserne samt for det endelige bryllupslook. Selve bryllupsdagen er for de fleste en følsom dag fuld af mange glædestårer, hvilket betyder at det er vigtigt, at makeuppen er vandfast, og at den ikke rykker for meget på sig gennem de følelsesladede øjeblikke.

 

Alternativ til vandfast mascara

 

Stoler du ikke helt på den vandfaste mascara, eller ønsker du blot et mere naturligt look med din makeup, er der heldigvis også råd for dette. Et godt alternativ til den vandfaste mascara er smukke og naturlige eyelash extentions, der giver flotte og fyldige øjenvipper, og som uden tvivl vil skabe stor opmærksomhed på dine øjne. Eyelash extentions minder lidt om falske øjenvipper, skulle du nogensinde have prøvet sådan nogle. Dog giver eyelash extentions et langt flottere og mere naturligt resultat. Ved eyelash extentions er det nemlig enkelte vipper, lavet af ægte mink eller syntetisk silke, der limes fast på dine vippehår.

 

Hvorfor vælge eyelash extentions?

 

Hvis du gerne vil være sikker på, at makeuppen spiller dagen og natten lang til dit bryllup, kan der være mange fordele i at vælge at få lavet eyelash extentions. Eyelash extentions holder i 3-4 uger, og når de falder af, gør de det af sig selv sammen med dine egne øjenvipper.


Dog kan der også være nogle få ting, du bør være opmærksom på. Da vipperne i dag limes fast på dine egne vippehår og ikke direkte på huden, er det usandsynligt, at din hud vil have nogen reaktion på vipperne. Alligevel er det en god idé at få lavet dine eyelash extentions nogle dage inden brylluppet, så du kan nå at se det endelige resultat og få det rettet til, skulle der være noget, du er utilfreds med.

 

Du kan sagtens stadigvæk bruge øjenmakeup med dine nye vipper, men det er faktisk de færreste, der har brug for det. Mange slipper for både at bruge mascara og eyeliner, da vipperne med eyelash extentions for en ny og smuk tæthed.