Tandblegning før brylluppet

Oprettet af: Cecilie Jacobsen

Forkæl dig selv og få et smukt smil

På den store bryllupsdag er det ofte for både gom og brud vigtigt, at udseendet er helt i top. Der bruges lang tid på at finde det rette tøj, men skal alt spille sammen og være tæt på perfekt, kan en tandblegning være sidste step i processen. Med en tandblegning kan du forkæle dig selv og få et smukt smil inden den store dag.

 

Et ønske om at stråle på den store dag

Brylluppet er en dag, som for evigt vil huskes – og selvom verden bliver mere og mere digital, er billeder og videoer en fast del af uforglemmelige oplevelser, som vi kender dem i dag. Derfor står et ønske om at stråle på den store dag højt på mange ønskelister, og når smilet presser sig på, er det rart at føle sig godt tilpas. En tandblegning kan være med til at give det sidste skud selvtillid inden kærligheden skal erklæres - og det kan for mange få rigtig stor betydning for hele dagens forløb.

 

Selvforkælelse mindsker stress

Tiden op til brylluppet er ofte præget af stress og ingen tid til selvforkælelse - men tandblegningen kan være løsningen på begge. Selvforkælelse siges nemlig at mindske stress, og faktisk behøver det ikke tage lang tid at få lavet tandblegning. Flere tandlæger som f.eks. Tandlægerne Pein-Lorenzen i Aalborg tilbyder hjemmeblegning, der giver stor frihed og endnu mindre stress. Du kan også få lavet tandblegning hos mange skønhedsklinikker og øvrige tandlæger, hvis tiden og overskuddet er til det.

 

Smil, du er på!

Det er ingen hemmelighed, at bryllupsdagen gerne skulle være fuld af glæde og smil – og med et flot, hvidt og selvsikkert smil, bliver det hele bare lidt bedre. Uanset om det gælder brud eller gom, vil et såkaldt ‘colgate-smil’ på endnu bedre vis indikere den store lykke, som brylluppet i sig selv udstråler. Er du bosat i Nordjylland i området omkring Nørresundby og Aalborg, kan du med fordel booke tid ved Tandlægerne Pein-Lorenzen.