Undgå rygsmerter til brylluppet

Få tjekket ryggen, så du er klar til brudevalsen

At planlægge et bryllup kan være et utroligt pres, og det kan være en stressende affære. Der er meget, der skal planlægges, det hele skal gå op i en højere enhed, så alt går gnidningsfrit på dagen. Der skal være styr på gæsteliste, ønskeliste, bordplan, lokation, menu, tøj til både bruden og gommen, ringene, ceremonien i kirken eller andetsteds, pynt til ceremonien og i festlokalet og meget mere. Mange oplever også, at der hele tiden kommer mange uforudsete ting til, fordi planlægningen af et bryllup kræver så meget, at det er nemt at overse et punkt.

 

Planlæg så meget som muligt

I kan planlægge dagen ned til sekunder, men der er stadig risiko for, at noget kan gå galt. Der er ingen grund til at ligge søvnløs i ugerne op til brylluppet, fordi I er urolige over, om noget går galt. I stedet bør I nyde tiden op til brylluppet og se frem til dagen. Der går ofte noget galt, som I ikke vil have kontrol over. Men heldigvis er det de ting, vi husker, hvor noget afviger fra planen, og som vi kan grine af senere. I må ikke lade en lille ting ødelægge dagen, men øv jer i stedet i at sige ’pyt’ og i have en fest uanset, hvad der ikke går som planlagt.

 

Gør noget godt for jer selv

Mange kan opleve at få spændinger i kroppen af at glæde sig og være nervøs over, hvordan brylluppet skal gå. Forkæl jer selv med en tur til massør og fysioterapeut for at få løsnet spændingerne fra stressen. Så er I klar til at svinge hofterne til brudevalsen og til at feste hele natten ude på dansegulvet. Gå ikke glip af den første dans som nygifte, men besøg en fysioterapeut og få styr på kroppen inden den store dag.