Bryllup i haven

3 gode råd til hvordan havebrylluppet bliver en succes

Drømmer I om at afholde jeres bryllup i haven, hvor et flot, hvidt telt kommer til at pryde havens naturskønne omgivelser. Forestil jer, at brylluppet afholdes tæt på hjemmet eller måske tæt på en lokation, som har en stor værdi for netop jer. Med et festtelt åbner der sig mange muligheder for, hvor brylluppet kan afholdes. På den måde får I et bryllup lige efter jeres hoved – en lokation, der matcher jeres ønsker og behov samt opfylder jeres største bryllupsdrømme. Overvejer I et bryllup i haven, så læs med her!

 

Trin 1: Få styr på maden

Når man afholder sit bryllup i haven, er der måske ikke de samme muligheder i forhold til køkkenfaciliteter, som der f.eks. er i et forsamlingshus. Det behøver dog ikke stoppe jer, fordi her er de klassiske cateringfirmaer ideelle som samarbejdspartnere. I festteltet kan I og jeres gæster nyde godt af mad-ud-af-huset, som bliver bragt lige til døren. Nogle cateringfirmaer tilbyder endda tilberedning og servicering som en del af pakken, hvilket gør det endnu nemmere for jer.

 

Trin 2: Lej telt og inventar online

Når I skal overveje jeres muligheder i forhold til teltudlejning, er det en stor fordel at kigge sig omkring på internettet. Her er der mange muligheder, hvor de forskellige udlejere tilbyder forskellige telte i mange størrelser, kvaliteter og med forskelligt inventar inkluderet. Vælg et sted, der har både teltudlejning og inventar for at gøre det nemmest muligt for jer.

 

Trin 3: Tag højde for vejret

Når brylluppet foregår i haven, er det vigtigt at have muligheden for dårligt vejr in mente. Det danske vejr er desværre ikke til at stole på, og hvis I ønsker at undgå bekymring og uro om, hvorvidt teltet kan overleve regn og vind – bør I gardere jer mod vejret ved at vælge et kvalitetstelt. Festtelte i dag fås i rigtig god kvalitet, som kan sikre jeres gæster læ mod vind og vejr. Her tilbyder nogle udbydere af teltudlejning også telte, som netop er af mere hårdfør kvalitet, der har faste sider og rigtige døre.

 

Afhold brylluppet i teltet

Når I har taget jer de rette forbehold, er der ikke andet for end at nyde godt af de mange muligheder, som festteltet i haven åbner op for. Nyd godt af at være tæt på naturen – og måske på hjemmet eller en anden særlig lokation – og udnyt de mange indretningsmuligheder, som teltet lægger op til.