Skab en bryllupsfest i et telt

Hvorfor man skal holde sit bryllup i telt

Til bryllupper fejrer vi kærligheden og vi fejrer det med manér. Bryllup er en af de største fester, vi holder, og derfor skal de være præcis, som vi gerne vil have dem. Ønsker I at have nogle specielle rammer for jeres fest, eller at holde den et sted, der betyder noget jer begge, kan I leje et telt og stille op i haven eller skoven eller i en slotshave. Bryllupper i telte giver helt unikke muligheder for at lave sin egen fest fra bunden. Det kan også være en praktisk løsning, hvis I kender nogen, som har en have I kan låne, og dermed kan spare nogle penge i budgettet.

 

Bryllupsmenuen

Menuen til brylluppet er vigtig. Her har I helt frie tøjler til at designe en menu, som passer til jeres perfekte dag. I kan samarbejde med en kok eller et køkken, som kan levere mad til festen - enten ved at levere den færdige mad til spisetid, eller ved at I lejer et telt til køkkenet, så maden laves på stedet. Der er mange muligheder for catering, som leverer til bryllupper, det sværeste kan være at vælge mellem alle de forskellige muligheder. Husk at spørge efter modifikationer til retterne, hvis der er noget, som er mere efter jeres smag eller ønske.

 

Vælg det rigtige telt

Når I skal vælge telt til festen, skal I have nogle overvejelser med. Der er masser af mulighed for teltudlejning, og dermed mulighed for at finde det helt rigtige telt. Inden I lejer et telt til brylluppet, skal I kende jeres gæsteliste. Det er nemlig vigtigt, at der er plads nok til alle. Husk at bestille et større telt, hvis I har runde borde eller skal have band og dansegulv.