Omgivelserne er afgørende for dit bryllup

Derfor skal omgivelserne være perfekte til dit bryllup

Du skal have styr på mange ting op til et bryllup, men omgivelserne for brylluppet er noget af det vigtigste! Der er derfor mange tanker at gøre sig om denne del af brylluppet.

 

Hvorfor er bryllupsomgivelserne vigtige?

Skal man fejre kærligheden til sit livs udkårne i usandsynligt grimme omgivelser, kan det være svært at komme tilbage fra. Stemningen falder og dagen bliver lige pludselig svær at nyde, og det er enhver brud eller goms værste mareridt! Der er flere grunde til, at dagen kan blive svær at nyde i grimme omgivelser:

 

  • Minderne foreviges med billeder

“Det er ikke så slemt. Det er jo kun en dag ud af hele mit liv, jeg skal kigge på disse betonvægge og de karrygule gardiner” tænker du måske, når du står i det. Men det er desværre ikke så let. Et bryllup er et af de arrangementer, hvor der tages flest billeder. De billeder skal lægges på Facebook og Instagram, og de skal rammes ind og sættes op ved brudeparret samt de nærmeste, der vil huske dagen for evigt. Så er billederne taget i grimme og uinspirerende omgivelser, skal man kigge på det resten af livet.

 

  • Delelementerne drukner i grimme omgivelser

Et bryllup er typisk en af de ting, man bruger flest penge på gennem sit liv. Man har brugt energi på at lave de smukkeste borde, hvor alle farver matcher. Man har brugt time efter time på at sammensætte de flotteste buketter til lokalet, og man har ikke mindst brugt mange penge på det helt rigtige jakkesæt og den mest elegante brudekjole. Men alt dette er penge ud ad vinduet, hvis omgivelserne ikke afspejler kvaliteten af de andre dele af brylluppet. Detaljerne på kjolen og farven på tallerkenerne er der højst sandsynligt ingen, der lægger mærke til, hvis alt omkring det skriger på opmærksomhed af den dårlige slags.

 

  • Akustikken

Bryllupper er fyldt med sange, taler og anden god underholdning fra værtsparret og deres elskede gæster. Hvis alt dette bliver ødelagt af et lokale med dårlig akustik, bliver det hurtigt en lang aften.

 

Hvilke omgivelser kan man vælge?

Der er heldigvis mange muligheder for at skabe et bryllup i omgivelser, der matcher krav og behov. Her er nogle idéer:

 

  • På landet

Hold et bryllup med landligt tema. I dag er mange gårde åbne for at holde bryllupper, og flere steder har endda bygget deres gamle lade om til et festlokale med store træbjælker og højt til loftet.

 

  • I skoven

Hold dit bryllup, mens du er omringet af fyrtræer og frisk luft. Hvis stedet ikke er for bart, er akustikken fantastisk og de grønne farver kan lyse ethvert selskab op.

 

  • I byen

find den eksklusive storbymentalitet frem og hold dit bryllup i moderne lokaler, der er placeret flere meter over jordoverfladen i et etagebyggeri. Lad byen og dens livlige og alsidige udseende være omgivelserne for dit bryllup.

Al held og lykke med planlægningen!