Bryllupsfesten på en kro eller i en lade

Lad en rustik lade eller kro danne rammerne om jeres bryllup

Når det kommer til lokationen til bryllupsfesten er der et utal af muligheder, og hvad I vælger kommer helt an på jeres personlige stil, geografien og jeres budget.

Stedet som skal huse jeres bryllupsfest er altså en essentiel del af jeres bryllupsplanlægning, og der er et utal af muligheder, når det kommer til lokation. Rigtig mange danskere vælger at leje et festlokale gennem et boligselskab eller en restaurant, mens andre sætter et telt op hjemme i haven. En anden mulighed er at leje et selskabslokale gennem en kro, eller I kan vælge at gå mere utraditionelt til værks og afholde jeres bryllupsfest i en lade. Ja, du hørte rigtigt – i en lade. Prøv engang at google billeder af ’bryllup i lade’, hvis vores argumenter ikke kan overtale dig, for så vil du med garanti blive overbevist om, hvor smukke og romantiske rammer en lade kan danne om jeres bryllupsfest.

 

Fordele ved at holde festen på en kro

 

  1. Gæsterne kan overnatte på værelser

En af de største fordele ved at afholde jeres bryllupsfest på en kro er, at I har mulighed for at tilkøbe overnatning til jeres gæster. De fleste kroer råder over en række værelser, som kan lejes i forbindelse med jeres bryllupsfest, således at ingen gæster er nødt til at afholde sig fra vin og drinks eller er nødsaget til at betale dyre domme for en taxa hjem. På den måde kan I også mødes formiddagen efter med jeres gæster til en hyggelig brunch, som en god afslutning på den store dag.

 

  1. Tilknyttet personale

Når I lejer et selskabslokale på en kro, sker dette i langt de fleste tilfælde som en pakkeløsning, hvor mad, vin og personale er inkluderet. Kroen vil nemlig have tilknyttede kokke, tjenere og bartendere til at lave og servere mad samt ryste lækre cocktails sammen til jer aftenen og natten igennem.

 

  1. Fest til den lyse morgen

Mange kommende brudepar har et ønske om, at de sammen med deres gæster kan feste hele natten, uden musikken skal dæmpes ved midnat, eller alle gæster skal være ude kl. 02. Rigtig mange kroer, der er vant til at huse bryllupper har nemlig ingen tidsbegrænsning på og stiller personale til rådighed hele natten.

 

Fordele ved at holde festen i en lade

 

  1. Det ultimative romantiske bryllup

Selvom det lyder temmelig primitivt og uromantisk at holde sin bryllupsfest i en gammel lade, vil du blive overrasket over, hvor smukt og romantisk et sted, en lade kan transformeres til med ganske få hjælpemidler. En rustik lade med træbjælker under loftet danner de hyggeligste rammer, som kan pyntes med lyskæder, lanterner, tyl og planter, som vil skabe den helt rette romantiske idyl.

 

  1. Helt på jeres måde

Måske har I et familiemedlem, der råder over en charmerende lade, og ellers kan man faktisk også leje lader til selskaber flere steder i landet. Endnu en fordel ved at vælge en lade som bryllupslokation er, at I her i mange tilfælde helt frit kan bestemme over mad, borddækning, pynt og lignende.

 

  1. Ingen stopper jeres fest

Let’s face it – man finder ingen lader inde i byerne, så når I vælger en lade som lokation for jeres bryllupsfest kræver det da også, at I har mulighed for at fragte jeres gæster fra kirken ud til laden. Når det så er sagt, er der ingen naboer eller tidsbegrænsninger, der stopper jeres fest, og ingen bliver generede af høj musik eller råbende gæster – det skulle da lige være køerne på marken.