Hold jeres drømmebryllup i Sønderjylland

Derfor skal du holde dit bryllup i Sønderjylland

Det kan være svært at finde den helt rigtige lokation til brylluppet. Her finder du tre gode grunde til at vælge et sted i Sønderjylland til fejringen af den store dag.

 

Nyd de smukke omgivelser

I Sønderjylland finder I en helt aldeles henrivende natur, som ikke er at finde andre steder i Danmark. At inddrage naturen i ceremonien eller til festen kan skabe en magisk stemning, og kan gøre dagen helt utrolig mindeværdig. Dagen kan starte med en udendørs ceremoni og slutte af med et brag af en fest i et telt eller et hotel, som ligger i naturskønne omgivelser.

 

Mange historiske steder at vælge mellem

I Sønderjylland finder I mange smukke steder og historiske minder, som kan pryde og bidrage til den gode stemning til brylluppet. Det kan være på et slot eller gods, hvor historien har gået sin gang, og hvor der er mange gode minder fra tiden på slottet. I kan også finde flere historiske badehoteller, hvor de smukke bygninger kan danne en perfekt ramme om dagen, og gæsterne kan nyde dagen og sidde i skønne omgivelser i deres flotteste tøj.

 

Find gode muligheder til de overnattende gæster

Holder I en stor fest for alle jeres venner og hele familien, er der en stor sandsynlighed for, at nogen kommer langvejs fra og har brug for en overnatning. I Sønderjylland er der rig mulighed for overnatning på førnævnte badehoteller, slotte eller gods, så festen ikke behøver at slutte tidligt, fordi gæsterne skal hjem, og halvdelen skal holde sig ædru for at køre.

Hold dit bryllup i Sønderjylland med mulighed for overnatning til gæsterne og nyd festen til langt ud på natten. Og om morgenen kan I nyde en lækker brunch eller morgenmad sammen med jeres gæster eller overlade spisningen til gæsterne, mens I stikker af på bryllupsrejse.