Eventyrligt bryllup haven

Oprettet af: Cecilie B. Jacobsen

Havebryllup – husk klargøring af haven

Mange ønsker, at bryllupsdagen skal være ligeså eventyrlig som på film – og med et havebryllup, kommer man tæt på. De smukke omgivelser danner rammen for en helt speciel dag, og med den rette forberedelse af haven, vil både brud, gom og den helt store sammenhæng stråle. Et havebryllup vil md sikkerhed være uforglemmeligt for både gæster og de, som skal fejres – men hvordan sikrer man, at miljøet er helt perfekt?

 

En populær bryllupslokation er egen have

Flere og flere vælger alternative metoder, når det kommer til lokationen for brylluppet og arrangementet på den store dag, og det betyder også, at havebryllupper bliver mere og mere populære. Men det kan være svært at holde overblik over, hvordan haven skal klargøres bedst muligt til et havebryllup - især hvis det skal holdes i din egen have - og samtidig er tiden op til den store dag ofte knap, hvorfor mange ikke selv kan finde tiden til havearbejdet. Der findes dog professionelle anlægsgartnere, der tilbyder hjælp til havedesign og klargøring inden havebryllup og derfor gør forberedelserne lidt nemmere.

 

Planlæg havebrylluppet i god tid

Selvom det kan virke underligt at skulle planlægge et havebryllup om efteråret, når havens udseende er præget af det triste, regnfulde danske klima, er det en rigtig god idé at begynde planlægningen af et havebryllup i god tid. Er professionel hjælp til klargøringen et ønske, kræver det desuden ofte, at forberedelserne gøres i god tid. Lis Mikkelsen ApS er professionel anlægsgartner og arbejder med klargøring af haver i både Århus, Silkeborg, Skanderborg og området heromkring. Spørger du hende, er det aldrig for tidligt eller sent at begynde klargøringen af haven – det er bare at komme i gang.