Hold det ultimative bryllup

Sådan får du et bryllup, der vil blive husket

Er du og din partner i fuld gang med at planlægge jeres store dag? Så er I også klar over, hvor mange overvejelser, der ligger bag det helt perfekte bryllup. Her får I derfor nogle gode råd til, hvordan I er sikre på at arrangere den perfekte dag, både for jer selv og for jeres gæster. Der er nemlig mange ting, der spiller ind på denne dag. Det gælder eksempelvis lokationen for receptionen, eksempelvis i en liebhaver bolig, men også store beslutninger omkring maden og underholdningen skal træffes. Og alt dette skal gerne ske i god tid, så I har tid til at nyde dagen fuldt ud og glæde jer til, hvad fremtiden bringer. Læs mere her for at få mere at vide om, hvordan I kan holde et storslået bryllup og fest, der vil gå sent i glemmebogen.

 

Skal I feste i en liebhaver bolig?

For nogle er valg af lokation det vigtigste ved hele brylluppet, og mange har drømt hele deres liv om et klassisk kirkebryllup eller en efterfølgende fest ved stranden eller i en smuk lysning i en skov. Et andet bud kan være at afholde dit bryllup i en liebhaver bolig. Skal brylluppet være ekstravagant, så findes nogle af Danmarks absolut største liebhaver boliger på Vedbæk Strandvej, i Gentofte og i Hellerup. Her er du sikker på, at der er plads nok til albuerne ved spisepladserne og til hoftesving på dansegulvet senere. Derudover tilbyder disse placeringer naturskønne områder, idylliske fuglefløjt og en smuk havudsigt under middagen. Det kan være dyrere at vælge sådan en lokation, men det er det hele værd, når du får den perfekte stemning på din store dag. Lokationen sætter rammen for resten af dagen, og derfor er det vigtigt at vælge det rette sted til din fest.  

 

Giv jer selv og gæsterne den bedste oplevelse

Andre vigtige elementer til dit bryllup omhandler underholdning, menu og bryllupskørsel fra kirken til festen. Her er nogle tips til, hvad du kan tænke over:

  • Underholdning: Vælg nogle aktiviteter, som gæsterne vil synes er sjove, men som samtidig ikke overtager hele dagen. Det kan eksempelvis være stafetter, der blander gæsterne på forskellige hold. Eller det kan være quizzer om jer selv, som gæsterne kan deltage i.
  • Mad og vin: Her findes der et hav af kombinationer, og derfor kan det være en god ide at blande jeres personlige præferencer med professionel vejledning.
  • Kørsel: I kan eksempelvis vælge mellem noget vildt og actionfyldt som en racerbil. Eller I kan vælge noget mere elegant og stilfuldt som en limousine.