Guide: Sådan finder I den perfekte lokation

Hvilket bryllup skal I holde?

Inden I kan vælge den helt perfekt lokation til jeres bryllup, er I nødt til at vælge, hvilken type bryllup, I gerne vil holde. Skal det være et helt klassisk, hvidt bryllup, et havebryllup i flotte, naturlige omgivelser, eller vi I holde et mere formelt bryllup, hvor lokationen skal være helt særlig og leve op til nogle krav?

 

Den rigtige lokation giver den bedste stemning

Hvis I er mest til det klassiske, hvide og stringente bryllup, er den bedste lokation for jer et selskabslokale, et hotel eller en restaurant. Her kan I snakke med stedet om, at de imødekommer jeres ønsker om design, farver, tema eller andet, som er vigtigt for jer og det klassiske bryllup. Lokalet kan bidrage til den stemning, I ønsker at brylluppet skal holdes i.

Er I mere til det naturlige, knap så stringente og mere afslappede bryllup, kan I også vælge at droppe lokalet og i stedet holde en havefest, enten med eller uden telt. Et havebryllup kan noget helt specielt, og den afslappede atmosfære er rigtig rart for de fleste gæster at være i, og I kan pynte haven præcis, som I ønsker det.

Find jeres indre romantiker frem, og hold et godsbryllup i særlige omgivelser. Et godsbryllup byder på mange gode rum, lokaler og historier i krogene, som alle bidrager til den helt perfekte, romantiske stemning. Jeres store dag kan fejres med et godsbryllup, hvor der er god plads både inde og ude til alle jeres gæster, og de historiske lokaler til et godsbryllup danner den perfekte ramme om de minder, I sammen skaber fra den første dag som et gift par.

 

Find hjælp og rådgivning til de store overvejelser

Kan I ikke beslutte jer for, hvor I gerne vil holde bryllupsfesten, eller er I ikke enige i, hvilken type bryllup, I ønsker at holde, kan det for nogen være en stor hjælp at søge vejledning hos en professionel, som kender til de mange valg, der skal tages, under bryllupsplanlægningen. Der er mange vigtige beslutninger I skal tage sammen, og uanset, om I vælger et klassisk bryllup, et naturligt havebryllup eller et romantisk godsbryllup, er det vigtigt at vælge den perfekte lokation til dagen.