Havebryllup eller festlokale

Det skal du vide, når du planlægger dit bryllup

Man skal gøre sig rigtig mange overvejelser, når man skal planlægge et perfekt. Vi vil rigtig gerne give dig den endegyldige opskrift på, hvordan du holder den perfekte bryllupsfest, men den eksisterer desværre ikke. Et bryllup kan være perfekt på hver sin måde – det er helt op til dem, der holder festen. Det perfekte bryllup skal leve op til bruden og gommens forventninger til dagen. Hvis festen forløber sig på samme måde, som parret forestiller sig, har man opnået det perfekte bryllup. Læs med her, hvis du vil vide mere om, hvad du skal være opmærksom på i forhold til de fysiske rammer, når du skal forberede dit bryllup.

 

Haven eller festlokalet?

De fysiske rammer for bryllupsfesten er også en del af overvejelserne. Man kan aldrig regne med vejret, men man kan altid være forberedt på det værste og håbe på det bedste – hvis man holder øje med vejrprognoserne, kan man undgå at dagen bliver spoleret af vejret, som ingen er herre over, hvis man ønsker at holde et bryllup i haven.

Fordelen ved en havefest er, at man kan sætte et personligt præg, og man kan opleve en enorm glæde, hvis solen skinner på brudeparret og gæsterne. Man kan for eksempel pifte haven op med blomsterdekorationer og spændende planter, der kan give et romantisk og drømmende udseende.  

Der er også en række fordele ved at holde bryllupsfesten i et festlokale. Her vil der typisk være et firma, der er tilknyttet festlokalet, og som kan stå for alt det praktiske. Men det er måske også vigtigt og vende den og overveje, om det ikke bliver træls at være inden for, hvis man holder bryllup i julimåned. Hvis man holder sin bryllupsfest i november måned, er det måske mere oplagt at holde brylluppet inden for.

 

Centrum Serviceudlejning

Specielt når man vælger at holde bryllupsfesten i et telt, så skal man overveje hvor meget arbejde, man selv har lyst til at lægge i projektet. Her taler vi både før, under og efter festen. For når man vælger at holde bryllup i et telt, så vælger man også, at man selv skal stå for alle detaljerne.

Uanset om du vælger at holde jeres bryllup i haven eller i festlokalet har Centrum Serviceudlejning alt til festen, og du slipper derfor selv for at bekymre dig om detaljerne. De har alt fra bestik og porcelæn til telte, stofduge og fadølsanlæg.