Havebryllup - Få en unik bryllupsfest i haven

Oprettet af: Jacob Knudsen Alnor

Få et unikt havebryllup

Lige så smuk, som dagen bliver, lige så stressende kan det være at skulle planlægge et bryllup. Det. Koster både mange penge og tid at få det hele til at gå op i en højere enhed. Bordplan, blomster, lokation og tøjet koster alt sammen energi og penge. Derudover kan der være en del stress forbundet med tanker omkring, hvem der skal inviteres, om der kan komme afbud, om maden kommer til tiden og lever op til forventningerne og lignende. Derfor kommer her nogle gode råd til, hvordan du kan arrangere et perfekt bryllup uden stress. Du kan eksempelvis få hjælp af en dygtig anlægsgartner til at opstille det smukkeste havebryllup.

Fordele og ulemper ved havebryllup

Der er både fordele og ulemper ved at holde et havebryllup. Dem får du et overblik over her. De mange fordele kan sammenfattes i følgende punkter:

  • I kan gøre det meget personligt ved at holde både vielsen og festen i jeres egen have. Det er der, I bor, og det vil derfor blive noget helt særligt for jer – og for gæsterne.
  • I kan pynte, som I vil. I jeres have er der ingen regler eller begrænsninger for, hvordan brylluppet skal se ud.
  • Det er faktisk også utrolig nemt at stille op og pille ned igen. Især hvis I har nogle gode venner og familiemedlemmer eller en anlægsgartner, der vil træde til og hjælpe jer med at få det hele på plads.

Der er dog også nogle ulemper ved at holde festen i jeres baghave. Dem får du et overblik over her:

  • Festen afhænger meget af vejret, når I holder den uden for i haven. Hvis det regner, skal I have opstillet et stort telt, hvilket kan være lidt af en opgave.
  • I skal selv sørge for at arrangere alt servering og lignende. Holder I det i stedet på et hotel eller en anden lokation, sørger medarbejderne dér for det hele.
  • Der er meget oprydning efterfølgende, og det kan være en stor mundfuld, når I har festet natten lang.

Når det kommer til bryllupslokationen, gælder det om at vurdere, hvorvidt I vil have det personligt, eller om det skal være nemt for jer. Det er den grundlæggende forskel på, om I holder det hjemme i haven eller ude. 

 

Gode råd til det perfekte havebryllup

Hvis I alligevel vælger at holde det smukke havebryllup, får I brug for hjælp. Her får I tre gode råd til, hvordan I kan arrangere et perfekt bryllup i jeres egen have:

  • I kan hyre en god anlægsgartner, der kan sørge for, at haven står snorlige op til den store dag. Det er en stor del af scenariet at have en smuk have.
  • Planlæg i god tid, så I ved, hvor alt skal stå og ikke bliver forvirrede og stressede, når dagen kommer.
  • Hav familie og venner med på det hele, så I ikke er alene om det. Folk vil altid gerne hjælpe med at gøre jeres dag helt unik. Husk på, at I er hovedpersonerne, og I skal nyde dagen allermest.

Virksomhed: JR Anlæg & Have