Dette skal du overveje i forbindelse med planlægning af bryllup

Sådan vælger du det helt rigtige lokale til dit bryllup

Er du så heldig, at du har et bryllup lige om hjørnet, hvor du skal giftes med den, du elsker? Et bryllup er fyldt med og gode stunder, og det bliver en helt særlig dag, som vil blive husket i mange år fremadrettet. Men for at dagen bliver lige så god, som du ønsker det, er der også rigtig meget, der skal planlægges. En af de helt store ting, der bare skal være styr på, er lokalerne. Festlokalerne danner rammerne for selve festen, og derfor er det vigtigt, at de lokaler, som I vælger, kan skabe den fest, som du og din udkårne ønsker.

 

Gode råd til planlægningen

For at planlægningen ikke bliver en lang og uoverskuelig proces, får du her et par råd til, hvad du skal huske, og hvad du skal overveje forud for dit bryllup:

  • Book altid lokale i god tid. Der er rift om bryllupslokaler, og det er meget sjældent, at du kan få fat i et lokale et par uger før
  • Hvor mange gæster skal deltage?
  • Hvor længe skal brylluppet vare? Hele natten?
  • Skal der sørges for overnatning til gæster?

 Når du har overvejet ovenstående spørgsmål, har du noget, du kan gå ud fra under planlægningen, og det vil gøre det hele lidt nemmere.

 

Valg af lokale til din bryllupsdag

Når du skal vælge lokaler til bryllup, er der ligeledes mange ting, der skal overvejes. Først og fremmest skal du overveje lokation. Der findes mange bryllupslokaler, som ligger i smukke omgivelser, men du skal finde ud af, hvad det er, du helt præcist ønsker. Du kan eksempelvis holde dit bryllup hos Bautahøj, tæt på skov og strand. Hos Bautahøj kan du desuden få en pakkeløsning, så du kan få hjælp til en stor del af den planlægning, der ellers kan være uoverskuelig.