Hold festen på et hotel

Hvor skal jeres bryllupsfest afholdes?

Bryllupsfestens lokation sætter rammerne for hele den festlige fejring af jeres store dag. Det er her et af de største og mest fortryllende minder i jeres liv skabes. Derfor er det en selvfølge, at alt skal spille og leve op til præcis jeres forventninger. Der er rigtig mange flotte selskabslokaler, hvor I kan holde bryllupsfest. Selskabslokaler, hvor andre står for at klare det praktiske i forbindelse med festen. Hvis I holder bryllupsfesten ude, er der nemlig én mindre ting, I skal koncentrere jer om.  Selvom I slipper kontrollen, er det alligevel altid jer, der har det sidste ord. Om I ønsker at kagen skal være glutenfri, eller om I gerne vil have, at alle roserne er i forskellige hvide nuancer, kan I altid få det, som I vil have det, når bryllupsfesten afholdes ude i lejede selskabslokaler.   

 

Fest til den lyse morgen

Et bryllup er sådan en begivenhed, man ville ønske, man kunne strække henover flere dage eller i hvert fald som det mindste have mulighed for at fejre helt frem til den lyse morgen. En måde at slippe for at skulle arrangere hjemmetransport for både jer selv og jeres gæster er at overnatte på lokationen. I kan slippe bekymringen omkring hjemkørsel - eller spritkørsel, og være garanteret at jeres gæster helt sikkert også vil være mere oplagte til at give den gas til langt ud på natten. Festens aldrende gæster vil have mulighed for at trække sig tilbage, når de har brug for det, og så kan de yngre få lov til at feste til den lyse morgen.

  

Kombiner festen med et fantastisk ophold

Hos Radisson Blue Hotel Papirfabrikken i Silkeborg har I mulighed for at slå to fluer med ét smæk, da de tilbyder flotte selskabslokaler og hotelophold under ét tag. Når I kombinerer de to, har I mulighed for at vågne op som ægtefolk og nyde den første dag i et nyt liv sammen med jeres gæster også. Og allerede der kan I sammen dvæle ved alle de fantastiske minder, der blev skabt til bryllupsfejringen i går.