Sommerbrylluppet i haven

Vil du holde en hyggelig og personlig fest i haven?

Rigtig mange brudepar vælger de mere intime og personlige bryllupslokationer frem for store prangende godser, slotte, restauranter og overdådige selskabslokaler. Begge slags bryllupslokationer har charme, men de mindre og mere intime lokationer skaber en unik, personlig og hyggelig stemning til jeres bryllup. Skal brylluppet holdes om sommeren er haven en populær lokation, og med ganske få midler kan man skabe den smukkeste festlokation i baghaven.

 

Haven er den perfekte kulisse

Om sommeren står naturen i sit fulde flor, og haven er med sin symbiose af dufte, farver og former den perfekte kulisse til jeres sommerbryllup. I kan nemt skabe en romantisk og hyggelig stemning i haven ved at indrette den i forskellige rum. Lav fx et hyggeligt loungeområde ved at arrangere havemøbler med bløde pudder og tæpper og hæng lyskæder og lanterner i træer og buske. I en anden del af haven kan I opsætte sjove havespil, såsom Kongespill, Kroket, Stigegolf, Havebowling og lignende.

 

Tag vielsen med i haven

Hvis I ikke ønsker at blive gift på traditionel vis, kan I også vælge at blive viet i haven, hvor I kan opsætte hvide stole til gæsterne med en sti i midten indrammet af blomsterblade. Forenden, hvor vielsen skal foregå, kan I lave en æresport af gran og blomster, hvor I skal give hinanden jeres første kys som mand og kone.

 

Lav festteltet til den smukkeste festlokation

Med et festtelt i baghaven danner i de ideelle rammer for bryllupsfesten. Uanset om I bliver en mindre eller større forsamling til jeres bryllup, kan I finde et telt, der passer til jeres bryllupsdrømme. Teltet kan indrettes med runde eller aflange borde, med plads til musik og dansegulv, og er vejret fantastisk, kan i holde teltet åbent, så telt og have går i ét. Med guirlander, lyskæder, friske blomster, smukke duge, stole og dekorationer er det nemt at skabe en romantisk stemning i festteltet.

Ønsker du en intim og romantisk bryllupsfest, så hold sommerbrylluppet i et festtelt i baghaven!