Telt og gulvudlejning til bryllupsfesten

Hold drømmebrylluppet i et festtelt

Står dig og din partner og skal giftes? Og kan I ikke finde ud af, hvordan den store begivenhed skal fejres efter vielsen i kirken eller på rådhuset? Festtelt i egen have giver gode muligheder for at skabe den perfekte og unikke fest sammen med venner og familie. Her kan I nemlig helt selv få lov til at bestemme, hvordan festen skal forløbe, hvor stor baren skal være, og hvad for noget musik der spilles.

 

Praktisk før festen

Bryllupsfesten har afgørende betydning for, at jeres bryllup gøres uforglemmeligt, og derfor må der ikke gå noget galt undervejs. Derfor synes I helt sikkert, at det er vigtigt, at der bliver taget hånd om selv de mindste detaljer. Vi deler her de 3 ting, I i hvert fald skal tage med i overvejelserne, når der skal findes det helt rigtige telt til bryllupsfesten,

 

  1. Hvor mange kvadratmeter skal I bruge?

Før I inviterer gæster til den store begivenhed, så undersøg hvor meget plads I har at gøre godt med. En god huskeregel er, at hver gæst skal have 1 m2 at feste på. Samtidig kan det være, at I gerne vil have bar, dansegulv og livemusik. Disse ting skal tages med i pladsberegningerne.

 

  1. Undgå kø til toilettet

Hvis I inviterer mange gæster, og I kun har et enkelt toilet til rådighed, så anbefales det, at I lejer en toiletvogn. Til sidst skal I finde ud af, om I vil have professionelle ud og sætte teltet op, eller om I gerne vil gøre det selv.

 

  1. Stå helt fast i teltet

Placering af teltet i haven er vigtig. Har I skråninger, mos, uligheder eller huller, så få det udjævnet. Og orker I ikke at lave en hel omstrukturering af haven, så find det mest jævne sted i haven og forsøg at udligne ujævnhederne med kunstig græs eller spørg din lokale havemand til råds.

 

Skab din egen unikke fest

Ved at holde jeres bryllupsfest i et telt i hjemmelige og trygge rammer, får I helt selv mulighed for at forme festen, som I ønsker. Det betyder, at I selv kan bestemme, hvad og hvor meget mad og vin der skal serveres, musik-playliste, start og sluttidspunkt og ikke mindst slipper I for, at der står en tjener og ånder jer i nakken med et regnskab over, hvor meget der indtages af mad og drikke. I sidste ende kommer I altså til at kunne nyde aftenen meget mere ved at feste i hjemmelige omgivelser, og det mener vi må være et minimumskrav, når I skal giftes. I dag findes der en lang række virksomheder som udlejer telte til alle begivenheder, og I skal ikke være bange for, at I skal holde jeres fest i et bolsjefarvet cirkuslignende telt, som ofte var det eneste man kunne finde for 15 år siden. Ved ABC teltudlejning har de flere års erfaring med teltudlejning i hele Midtjylland, og de står klar til at give dig gode råd med på vejen.

 

Ved at holde jeres bryllupsfest i et telt sørger I ikke kun for, at festen foregår i behagelige og trygge rammer, men I opnår samtidig også en stor besparelse på pengebudgettet. Der er nemlig ofte mange udgifter forbundet med leje af forsamlingshus eller ved at holde festen på en restaurant. Her vil der nemlig både være udgifter forbundet med vand, varme og løn til tjenere og kokke. Ved at afholde festlighederne i telt kan I bedre selv styre, hvor mange penge der skal sættes af.