Teltudlejning til bryllup

Dette indlæg er sponsoreret. 

Spar penge på leje af teltet til jeres bryllup

Står du og mangler et sted at holde en fest? Hvis ja, er du kommet ind på den rette side, for her kan du læse nogle af de fordele, der er forbundet med leje af telt

Hvis du eksempelvis leder efter et sted at holde sin bryllupsfest, kan et telt meget vel være noget for dig. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, om du har pladsen til at stille et telt op på din adresse, hvis der er tale om en stor bryllupsfest, da man som tommelfingerregel siger, at hver gæst skal have 2 kvadratmeter. Trods denne regel er der flere faktorer, der spiller ind, når man skal bestemme størrelsen af det telt, man skal vælge. Det er faktorer såsom type af borde, om man skal have dansegulv, live musik eller bar.

En anden begrænsning du skal være opmærksom på ved leje af telt, er toiletforhold. Hvis du afholder festen et sted i naturen, der ikke er beliggende ved siden af et hus, kan det være meget relevant at skulle overveje leje af toiletvogn. Selvom denne tanke umiddelbart kunne afskrække mange fra at holde fest i telt, skal det siges, at man godt kan få ”flotte” toiletvogne, der adskiller sig meget fra de toiletvogne, man normalt ser på festival.

 

Større intimitet

En anden fordel der er ved at leje sit telt, er, at du har større kontrol med festen. Da festen evt. kommer til at foregå i din egen have, kan du derved eliminere udefrakommende faktorer, der kunne have en negativ indflydelse på din dag samtidig med, at man gør festen mere intim. Når du kommer til at tænke tilbage på festen, vil du også tillægge stedet større affektionsværdi, hvilket også er et incitament til at afholde festen hjemme.

 

Hold prisen nede

Hvis du vælger at leje et telt til din bryllupsfest, vil du også erfare, at det godt kan betale sig økonomisk. Du sikrer dig derved, at der ingen binding på mad er, hvilket er en af de faktorer, der ofte bidrager til den høje kuvertpris. Derudover er det også fantastisk selv at kunne bestemme, om festen skal fortsætte til den lyse morgen.