Vælg en god pavillion til bryllupsfesten

Gå aldrig ned på festudstyr

Tanken om en romantisk vielse i det fri vækker glæde hos flere og flere par. Mange ønsker en ceremoni på stranden, i skoven eller i haven. Tanken om en skyfri dag, hvor naturen smukt komplimenterer den begivenhedsrige dag. Det er dog ikke altid, at det danske vejr tillader, at man kan blive viet i det fri uden brug af udstyr. Hvis du planlægger en vielse, ceremoni eller måske fest udendørs, er udstyr nok det sidste, du vil spare på. Et arrangement under en blå himmel er helt fantastisk idé, men vejret er desværre meget utilregneligt.

 

Festens vigtigste udstyr: Multipavillonen

Det er vigtigt allerede fra starten af at have in mente, at vejret formentlig ikke er til at stole på. Især om sommeren kan vejret skifte fra hede sommerdage til kolde efterårsagtige dage. Hvis du vil slippe for at tjekke vejrudsigten alt for mange gange op til brylluppet, kan du sikre dig og dine gæster tørvejr fra start af. Hvis du lejer en multipavillon, skal du ikke bekymre dig om vejret. Faktisk kan man dekorere pavilloner, så de er med til at skabe en romantisk stemning med f.eks. blomster eller tyl. Mangler du en leverandør af multipavilloner i Helsingør eller på Nordsjælland, så kontakt JJ Service. De har et stort udvalg af pavilloner, som kan bruges til mindre såvel som større selskaber.  

 

Vælg en leverandør med gode muligheder

Hvis du vælger den rigtige leverandør, er mulighederne for pavilloner mange. Du kan både leje multipavilloner med eller uden gulv. Faktisk er det muligt at lave en pakkeløsning nogle steder, hvis du ønsker en samarbejdspartner til at levere flere forskellige poster til dit bryllup. Der er f.eks. nogle, der tilbyder både service, gulv, lys- og lydudstyr til udlejning sammen med multipavilloner. På den måde kan du spare penge, samtidig med at det bliver meget nemmere, når du ikke skal have kontakt med unødigt mange forskellige leverandører.

 

En hvid pavillon oser af romantik

Flere vælger at holde deres bryllup i haven, hvor de har anskaffet sig store, flotte multipavilloner. Det skaber en meget romantisk stemning, når man er placeret tæt på natur og i lyse, smukke omgivelser. Når aftenen trænger sig på, kan du med fordel tænde levende lys på bordene eller tænde lyskæderne i loftet. Mere romantisk bliver det vist ikke.

Virksomhed: JJ Service