Glade gæster giver gode fester

Glade gæster giver gode fester – forkæl dem

Et bryllup er som udgangspunkt en fest, der kun handler om to personer: dem, der skal sige ja til at være hinandens for evigt. Men vi ved alle, at det ikke er hele sandheden. Et bryllup ville aldrig blive den begivenhed, som det er, hvis ikke man kunne dele det med alle dem, man holder allermest af. Derfor skal man under planlægningen af brylluppet naturligvis også tænke på, hvordan man bedst skaber en mindeværdig oplevelse for alle deltagere. Det gælder både i de helt små ting som at spørge sine gæster om eventuelle allergier eller spisevaner og i de helt store ting som at sikre overnatningsmuligheder og tømmermændspleje. I dette indlæg vil du få tips til, hvordan du kan forkæle dine gæster og takke dem for alt det, de bringer til dagen.

 

Tak dine gæster

Dine gæster er naturligvis dine venner og din familie, og de kommer garanteret ikke tomhændet til dit bryllup. De har formentlig planlagt sjove aktiviteter eller taler, og så var mange af dem garanteret også med til at planlægge dit polterabend. Derfor fortjener de selvfølgelig også en tak. Det kan I gøre ved at holde en velkomsttale, hvor I sætter tid af til at takke gæsterne for alt det, de har bragt til jeres store dag. Det er med til at skabe en fantastisk stemning lige fra starten og giver jer muligheden for at takke gæsterne, mens alle stadig er til stede – og måske også forholdsvis sobre.

 

Tømmermændspleje – lav en goodie bag til gæsterne

Dagen derpå er hård af flere grunde. Det er jo altid sørgeligt, når noget man har set frem til længe, pludseligt er slut, og så har de fleste af jer formentlig også lidt ondt i håret. Her kan en goodie bag være en fantastisk idé. Det kan være en goodie bag med slik, Panodiler, en cola eller andre lækre ting, og her bør du sikre, at de er pakket ind i fødevareegnet plast. Det kan virke som en meget lille ting, men at bruge fødevareegnet plast, der måske ovenikøbet er genanvendeligt, er at vise omtanke for dine gæster. I de fleste tilfælde vil du også kunne få produceret poser i fødevareegnet plast med fx jeres navn på, så de er helt unikke for jeres store dag.