5 eventyrlige bryllupsrejser

Er du i tvivl om, hvor bryllupsrejsen skal gå hen? Bryllupsrejsen skal emme af romantik og uforglemmelige oplevelser, som tilsammen giver et helt fantastisk eventyr. Uanset hvilken form for bryllupsrejse I leder efter, så skal den passe til jer. Her listes top 5 eventyrlige bryllupsrejser.

 

1. Fortryllende Flodkrydstogtrejser og Krydstogtrejser i Europa

Det ultimative nummer 1 på listen over bryllupsrejser er krydstogtrejser og flodkrydstogtrejser i Europa. Ifølge Panter Rejser er årsagen til dette tydelig: "Flodkrydstogter er populære fordi skibene ikke er store, det giver nærhed og oplevelser – Det er skibe med 150 – 170 om bord." På en flodkrydstogtrejse oplever I natur og smukke byer fra vandsiden i et afslappende og harmonisk tempo. I kan tilbagelænet koncentrere jer om at nyde hinandens selskab og starte jeres ægteskab på bedste vis. Ifølge Panter Rejser viser deres mange års erfaring, at denne rejsetypes stigende popularitet skyldes noget helt specielt, som ikke går af mode foreløbig: "Hos vores kunder er det sociale i højsæde. Sådan er det i dag og sådan vil det være om fem år." I blandt mulighederne tilbyder Panter Rejser flodkrydstogtrejse til en af Europas smukkeste flodstrækninger langs Rhinen. Panter Rejser giver tilmed den unikke mulighed for at komme på Krydstogt på Donau floden fra Tyskland til Slovakiet. Gå ombord og oplev en fortryllende natur, hvor romantik og byrundture venter forude. Find meget mere inspiration om flodkrydstogter på: https://www.panterrejser.dk/krydstogt.

 

2. Sri Lanka - Asiens skjulte diamant

Rejs væk fra det danske klima og oplev eksotiske lande. Sri Lanka emmer af unik kultur og smukke naturoplevelser. Gå hånd i hånd på de smukke palmestrande med krystalklart blåt hav. Øen inviterer både til at gå på opdagelse på kilometerlange hvide sandstrande og i den farverige hovedstad, Columbo. Rejs væk fra hverdagens stress og kom hjem med bagagen fyldt med eventyrlige oplevelser.

 

3. Sydafrika

Kombinér storby og naturskønne oplevelser. Sydafrika byder på uforglemmelige safarioplevelser, hvor der er rig mulighed for at opleve fantastiske dyr og skøn natur på første klasse. En bryllupsrejse til Sydafrika er oplagt, hvis I ikke holder et sommerbryllup, men alligevel ønsker en rejse med sol og varme.

 

4.Romantisk storbyferie

Rom er kærlighedens by og den perfekte rejsedestination, hvis I går og drømmer om en storbyferie. Med en tur til Rom er I garanteret romantik og kultur i topklasse, som endda kun ligger et par timer væk. Tag hinanden i hånden og oplev Roms smukke by, som byder på historiske og kulturelle oplevelser. En tur til Rom er tilmed en perfekt rejsedestination til forår og efterår, hvor det behagelig vejr giver anledning til at nyde dagene, uden det bliver for varmt.

 

5. Charterrejse

Slap og nyd turen. Det lyder simpelthen og velkendt, men man skal ikke lade sig narre af en charterrejse som bryllupsrejse. En charterrejse er oplagt, hvis tiden er knap og romantikken stadig skal være i højsædet. Rejs lige derhen, hvor I ønsker uden, at det kræver en længere rejsetid. Mange vælger den simple charterrejse, da det giver en oplagt mulighed, uden stress og jag, til at nyde hinandens selskab og nærvær. I blandt de mange destinationer er den smukke spanske ø, Mallorca. Mallorca tilbyder en skøn natur og fantastiske madoplevelser, hvor der er rig mulighed for at gå hånd i hånd på de hvide sandstrande.

 

Med den perfekte bryllupsrejse starter I jeres ægteskab med manér. God rejse!