Bedste familiebil til prisen

Brugte familiebiler: Nøglen til en god økonomi

Det er ingen hemmelighed, at et bryllup er en stor fornøjelse – og ofte en dyr en af slagsen. For stadig at have noget på kistebunden, foreslår vi derfor, at I undersøger markedet for brugte familiebiler hos fx Uggerhøj, som er et godt eksempel på, at man hos en brugtvognsforhandler ofte kan få rigtig meget bil for pengene – både når vi snakker kvalitet, funktionalitet og sikkerhed.

 

Hvad du skal kigge efter

Listen af biltyper kan forekomme ufatteligt lang. Læg dertil listen af modeller, og du begynder først at blive træt. Heldigvis kan vi her hjælpe dig med at lave den først grovsortering, så valgene indsnævres og gøres mere overskuelige. Ikke alle biler er lige børnevenlige. Vi anbefaler, at du enten investerer i en MPV, stationcar, hatchback eller crossover/SUV.

 

Afhængigt af behov og familiestørrelse

Hvis I er mere end fem personer, er det helt klart en MPV (Multi Purpose Vehicle) I skal kigge efter, da mange modeller har en tredje stolerække og god mulighed for at rumme flere autostole på én gang. Rummelighed og fleksibilitet er nøgleord – både ift. mængden af bagage og antallet af passagerer. Eksempler på MPV-modeller tæller bl.a. VW Touran og Ford C-Max. Stationcaren er en klassiker for børnefamilier, da det store bagagerum og rummelige bagsæde er perfekt til lange ture med to-tre børn. Blandt populære modeller kan nævnes Peugoet 308 og Toyota Avensis. Hatchback-modeller, som fx Ford Focus og VW Golf, er gode til familier med et barn eller to større børn. Bagagerummet er mindre, men til gengæld er de ofte billigere. Slutteligt er der crossover/SUV (Sport Utility Vehicle), som minder lidt om en hatchback, idet de ift. plads er meget ens – bagagerummet kan dog godt være større. De tiltaler dog mange danskere, som ønsker en bil med et lidt mere sporty udtryk. Renault Captur og Nissan Qashqai er to gode eksempler.

 

Undgå at blive ruineret efter brylluppet

Både smag, økonomi og praktik spiller ind i valget af jeres næste familiebil, men vi håber, at I nu føler jer mere klædt på til at vælge rigtigt. Vi kan i hvert fald forsikre jer, at en brugt familiebil vil gøre jer glade – uden at blive ruinerede.