Red parforholdet med en sexolog

Sexolog-hjælp kan styrke parforholdet

Mange parforhold er i dag tynget af problemer med både kærlighedsliv og sexliv. Mange ting fylder i dag vores daglige samliv, og et parforhold handler også om børneopdragelse, økonomi og karrierer for parret. Det kan være svært at finde overskud i hverdagen, og det kan gå ud over forholdet til hinanden.

Heldigvis er der masser af hjælp at hente. At søge professionel hjælp kan være en stor gevinst for et parforhold, og et samliv kan forbedres mærkbart med ganske få redskaber. Med en sexolog kan I få redskaber til at håndtere de pågældende problemer, der måtte være i netop jeres forhold. Gennem personlige samtaler som par eller med jer begge individuelt kan uddannede sexologer komme nærmere jeres udfordringer.

 

Alle har noget med i baggagen

Tidligere seksuelle problemer kan skabe utilpashed og usikkerhed i et forhold. Flere og flere lider i dag af mén fra seksuelle overgreb eller andre traumer af forskellige størrelser, og de kan trække spor efter sig i mange år.

Hos en sexolog har du eller I mulighed for at bearbejde nogle af disse problemer. Det kan være første skridt til at smide den sorg og usikkerhed, som traumet er forbundet med, og det kan effektivt styrke dine muligheder for at hengive dig i et parforhold.

 

Har I tid til hinanden?

En typisk årsag til problemer i kærligheds- og sexliv blandt par er manglende overskud og tid til hinanden. Ved at besøge en sexolog kan I få italesat jeres samvær i dagligdagen, og løsningen ligger ofte i kommunikation i parforholdet. Det kan være svært at tage hul på sådanne emner i et parforhold, men hos en sexolog kan I få trygge rammer og gode redskaber til at komme over disse forhindringer.

 

Trygge rammer til en snak om kærlighed og sex

Er du på udkig efter en dygtig sexolog, kan du med fordel kontakte sexterapeut Sexologisk Rådgivning og Parterapi v/ Janne Kongsholm. Hun er autoriseret sexolog og socialrådgiver, og hun har i mange år hjulpet par gennem problemer i kærligheds- og sexliv. Hun tilbyder personlige samtaler omkring emner som nedsat sexlyst, rejsningsbesvær, utroskab, åbne forhold eller parterapi.