Brug kunstige blomster til bryllupsfesten

Undgå unødig stress – køb kunstige blomster til brylluppet

Er brylluppet allerede i kalenderen, eller sidder I bare og drømmer om, hvordan jeres livs vigtigste dag bliver perfekt, så må I endelig ikke glemme, at man ikke kan sige ”bryllup” uden også at sige ”blomster”. Mange ægtepar og wedding planners har dog erfaret, at de smukkeste også tit er sarte og skrøbelige, hvilket ikke altid er helt optimalt, når man smider børn, dans og berusede gæster ind i bryllupsligningen. Derfor bør I overveje, om ikke det er bedst med kunstige blomster til brylluppet.

 

Altid i sæson – altid smukke

En af de helt store fordele ved kunstige blomster, er, at de ikke er sæsonbetonede. Det vil sige, at ligegyldigt om brylluppet skal stå i december, marts eller juli, så er I garanteret smukke buketter. I har sikkert selv været til bryllupper, hvor varme lokaler har taget hårdt på blomsterne, eller hvor de slet ikke er nået at springe ud. Med kunstige blomster undgår I jo netop dette!

 

Naturtro og stressfrie blomster

Det er selvfølgelig vigtigt at understrege, at kunstige blomster er enormt naturtro. Det eneste I går glip af ved naturlige blomster, er den lange og stressende tid, der typisk går med at arrangere dem. Med kunstige blomster kan I netop gøre dette god tid i forvejen. På den måde er I sikret, at umagen og perfektionismen får frit spil, når bordene skal pyntes med fantastiske blomster.

 

Allergivenlige minder

En sidste fordel ved at vælge kunstige blomster til jeres bryllup, er, at de allergivenlige. I vil altså for evigt blive husket som de hensynsfulde værter af jeres allergiske gæster, som tilmed vil nyde jeres bryllup i endnu højere grad. Men noget andet, der varer for evigt, er jo selve blomsterne, som I kan tage med dig gennem hele livet som et udødeligt minde om jeres livs bedste dag.