Bryllup og stress

Undgå at drømmen bliver til mareridt

Når I er blevet forlovede, kan der hurtigt opstå meget høje forventninger til den store dag. Det er helt fint at have forventninger, og de må også gerne være høje, men mange har dog tendens til at tabe sig selv i jagten på den perfekte dag. Bliver stressniveauet for højt, kan drømmen dog hurtigt forvandle sig et sandt mareridt.

Her får I 3 gode tips til, hvordan I bedst undgår, at bryllupsdrømmen bliver til et mareridt

 

  1. Læg en plan så hurtigt som muligt

Det kan være en god idé at lægge datoen for jeres bryllup et godt stykke ud i fremtiden, så i har minimum 10-11 måneder til at planlægge. På den måde kan I også nå at booke lokale, fotograf, musik og lignende – disse er ofte booket et år frem. Der er mange ting I kan begynde at planlægge lige efter forlovelsen; dato og tid, lokation, gæsteliste, brudekjole og smoking, bryllupsrejse, bryllupskagen, transport mellem kirke og lokation, invitationer og lignende.

Læg en plan med tidspunkter for, hvornår I skal have styr på de forskellige aspekter

 

  1. Hold øje med stress symptomer – allier jer med en professionel

Føler I, at bryllupsplanlægningen kan gå hen og blive en stressfaktor, kan det være en god idé at alliere sig med en professionel. Det er vigtigt at holde øje med stress symptomer, og en professionel, såsom Helle Gottenborg i Bording nær Herning, kan give jer essentielle redskaber til at undgå, at stressen tager overhånd. Det skal helst blive ved med at være sjovt at planlægge bryllup, så der ikke står en træt brud og en opslidt brudgom ved alteret på den store dag.

 

  1. Uddeleger opgaverne

Det er noget nær umulig at klare alle opgaverne selv til et bryllup. Der er rigtig mange poster, der skal tænkes på, så er svigermor en haj til at lave kager, så lad hende stå for bryllupskagen, og er kusinen god med blomster, så lad hende stå for bordekorationerne. I kan naturligvis også lade professionelle om opgaverne, men vil I spare penge, så benyt jer af jeres netværk!