Gode sparetips til brylluppet

Hold bryllup for den rette pris

 

Et bryllup er dyrt, og det kan være enormt svært at overholde det oprindeligt budget. Der er mange tunge udgiftsposter såsom mad, selskabslokaler og musik, og derfor kan der være steder, man er nødt til at gå en smule på kompromis og spare penge. Det behøver dog ikke have nogle effekter på, hvordan den endelige dag bliver, og det skal bestemt heller ikke sætte en stopper for drømmebrylluppet!

 

 

Hvad kan du spare på?

 

Der er naturligvis nogle ting, der ikke er til diskussion, og som man ikke vil spare penge på. Alligevel er der nogle gode fifs til, hvor du kan spare gode penge, nærmest uden du selv lægger mærke til det. Det kan blandt andet være:

  • Hold receptionen udenfor og gerne samme sted, som selve festen skal holdes. Der findes masser af selskabslokaler med flotte udendørsarealer, og det vil både spare jer penge og give jer mere tid med jeres gæster, at I ikke skal være flere forskellige steder.
  • Skriv invitationerne selv. Gør invitationerne personlige og skriv dem selv – det vil uden tvivl spare jer penge.
  • Lav blomsterarrangementerne selv og brug de samme til receptionen og bryllupsmiddagen.
  • Brug jeres kontakter!Den bedste måde at spare penge på er, hvis I kan benytte jer af jeres kontakter, så I ikke behøver at betale fuld pris, eller så I i højere grad kan få hjælp til dele af brylluppet. Det kan være til alt fra fotografen til at få et par bageglade venner til at stå for bryllupskagen.

 

Nyd festen!

 

Bryllupsplanlægning er uden tvivl meget stressende, hvorfor det er endnu vigtigere, at man kan slappe af og nyde det, når det kommer til den store dag. Uanset hvor meget du har knoklet med planlægningen op til, bliver det helt sikkert en festlig aften i de valgte selskabslokalet, som både du og gæsterne vil huske for altid.