Bryllupskørsel i veteranbil

Veteranbiler – så kører du med stil

Månederne og dagene op til bryllupsdagen er kaotiske og stressende, og på den store dag er det vigtigt, at alt, ned til den mindste detalje, klapper. Du har styr på, hvor tante Grete skal sidde, bryllupskagen, talen og de smukke omgivelser. Men har du egentlig styr på din egen kørsel på bryllupsdagen? Frygt ej, her får du guiden til en stilfuld bryllupskørsel i romantiske og klassiske veteranbiler!

 

Hvorfor bryllupskørsel?

Bryllupskørsel er ikke et absolut must, men på mange måder binder det sløjfen på hele dagen, og på denne måde gennemfører du jeres bryllup. Med bryllupskørsel i veteranbiler er I garanteret at ankomme og forlade kirken med stil og elegance. Og bedst af alt, så er det endda uden bekymringer. Ikke nok med at bryllupskørsel er praktisk mere overskueligt i hele planlægningsræset, hvor man i forvejen har mange bolde i luften, så har bryllupskørslen også sin helt egen charme for jer: I får den oplagte mulighed for, i ro og mag, at nyde hinandens selskab som nygifte og måske med et skål for jeres blomstrende kærlighed.

 

Valg af veteranbil kan være altafgørende

Når man overvejer bryllupskørsel er det væsentlig at være opmærksom på, hvordan veteranbilen er udstyret. Bryllupsdagen er en begivenhedsrig dag, og ikke engang regn eller slud skal stå i vejen for denne. Derfor kan det være en god idé at finde en veteranbil med tag eller som minimum har mulighed for at give jer tag over hovedet, hvis vejrguderne ikke er med jer på dagen. Det er vigtigt at være beredte på uforudsete ting, selv på en dag midt i august, hvor der loves høj solskin. Med bryllupskørsel i den nøje udvalgte veteranbil er I altså på mange måder sikret på jeres romantiske, stilfulde og ikke mindst uforglemmelige dag.

 

Hav altid en back-up-plan

Selvom bryllupskørsel lyder som den perfekte løsning for jer, så hav altid en nødløsning i baghånden, hvis det hele skulle ske at brænde på i sidste øjeblik. Selv hvis plan B involverer fætter Søren og hans knap så smarte Volvo, så er det dét, I gør. I er hovedpersonerne på denne store dag, og uden jer er der intet bryllup. En back-up-plan har og vil aldrig være en dum idé. Så husk at give fætter Søren et kald, og hvem ved, måske ender han med at blive den store redningsmand på bryllupsdagen.

 

 Læs meget mere om veteranbiler på DinMotor.dk.