Dans brudevalsen uden besvær

Oprettet af: Camilla C. Stuck

Sådan gør du brylluppet mere behageligt med fodindlæg

Hvis du er en af de danskere, der døjer med platfod, hælespore eller noget helt tredje, er det værd at investere i et fodindlæg inden den store dag. Til brylluppet vil man gerne slippe for, at fodproblemerne sætter en stopper for eksempelvis brudevalsen. På ens bryllupsdag skal man gerne kunne deltage i alle dagens festligheder, og her er fodindlægget den optimale løsning. Hvis du ønsker at undgå smerter i foden, som kan brede sig til komplikationer ved knæ og læg, bør du 100 % investere i et fodindlæg.

 

  • Hvorfor vælge et fodindlæg?
    Et fodindlæg kan formes efter dine fod og dermed give støtte lige præcis der, hvor du har brug for den. Dette er den største fordel ved at vælge fodindlægget, fordi indlægget støtter, så dine muskler og led ikke lider unødigt. Og det er især ved bevægelse eller under fysisk aktivitet, at muskler og led lider overbelastning. På bryllupsdagen er det ofte brudevalsen, der bringer flest komplikationer for folk med fodproblemer. Derfor er det anbefalelsesværdigt at investeret i fodindlæg inden den store dag – så du let kan danse ubesværet henover gulvet.

 

  • Hvilket fodindlæg skal jeg vælge?
    Det er som sagt meget individuelt, hvilket indlæg der er behov for, og her er man nødt til at tage kontakt til en specialist. Her kan man f.eks. kontakte Ortopædiskomageriet ApS, der dækker hele Københavnsområdet inklusiv Frederiksberg, Hillerød, Holbæk, Lyngby, Slagelse og Valby. Hos Ortopædiskomageriet ApS tilbyder de et tjek for at finde frem til din problemstilling, så du kan få den rette behandling. 

 

Skræddersyede løsninger giver glade fødder

Det er aldrig for sent at få et indlæg eller som det mindste en vurdering af dine fødder og de eventuelle relaterede fodproblemer, hvis du dagligt oplever gener. Hvis du ikke har et solidt grundlag at gå på, kommer det til at påvirke resten af kroppen på længere sigt. Vil du undgå dette, er fodindlæg med garanti den fortrukne løsning på grund af, at de bliver skræddersyet til dig, er økonomisk fordelsagtige samt lette at bruge og vænne sig til.