3 perfekte steder

Er I til de klassiske eller lidt mere vovende billede?

Bryllupsbillederne skal minde jer om jeres dag for resten af livet, så det er vigtigt at finde den helt rigtige location, når billederne skal tages. Vi har fundet 3 eksempler til dig.

Det siger rigtig meget om et ægtepar, hvilke slags bryllupsbilleder, de vælger at forevige deres dag med. 

Engang var bryllupsbilleder meget stive og formelle i betrækket, men i dag er rammerne meget mere frie. De skal helst udstråle glæde og masser af kærlighed, og her kan billedernes location spille en stor rolle. Det er også med til at gøre billederne personlige og vise, hvem I er som par.

 

Der er stadig mange par, som foretrækker det klassiske bryllupsbillede foran kirken, hvor I blev viet. Det er tidsløst og elegant, og det passer godt til de par, der foretrækker et enkelt bryllup.

Men der er mange andre måder, hvormed man kan variere bryllupsbillederne. Hvis I er storbyrotter, skal billederne selvfølgelig tages med byen som baggrund. Men de kan også tages i kirken eller i naturen. Her får du de tre bedste idéer til locations fra Bryllupsfotograf Vores Store Dag:

 

Brug naturen

Naturen er fantastisk at bruge som location, når bryllupsbillederne skal skydes. Det symboliserer frihed, og så er der bare ikke noget pænere end naturen, når den tager sig allerbedst ud.

Hvis brylluppet finder sted tæt på kysten, kan I bruge havet som baggrund. I kan også bruge skoven og de flotte bøgetræer, hvis det er sommer. Hvis I holder et vinterbryllup, kan de nøgne og bare træer også være en rigtig flot baggrund. En kornmark eller en rolig sø er også gode bud.

 

Lad fotografen følge jer hele dagen

Hvis I ikke er så meget til det opstillede bryllupsfotografi, så kan du lade fotografen følge jer hele dagen. Som en flue på væggen kan fotografen tage billeder undervejs – lige fra forberedelserne til selve vielsen og festen bagefter. De improviserede billeder kan virkelig være en god måde at fange stemningen på undervejs, og på den måde bruger i selve festen som jeres location for bryllupsbillederne.

 

Et mindeværdigt sted

Har I et sted sammen, der betyder meget for jer som par? Måske havde I jeres første date i Kongens Have i København, eller måske er der et andet sted i jeres by, der betyder noget særligt for jer? Så er det en oplagt mulighed at benytte dette sted som location for jeres bryllupsbillederne. På den måde kommer billederne ikke kun til at minde jer om jeres dag, men også alle de andre dejlige minder, som I har tilknyttet stedet.

Desuden bliver billederne også meget personlige, når I vælger en location, som betyder meget for jer som par, og det vil give jer ekstra minder fremover, som I kan huske hinanden på, hver gang I kigger på billederne.