Den helt rigtige bryllupsfest med et festtelt

Et drømmebryllup i naturen

Når man skal holde bryllup er der mange ting, der skal ordnes pog holde styr på. Noget at det første, der skal være styr på er, hvor brylluppet skal holdes. Mange drømmer om et romantisk og idyllisk bryllup i det fri omgivet af smukke blomster, træer og en strålende sol. Disse udendørsbryllupper ser vi ofte i romantiske film, hvor haven er pyntet med blomster, lanterne, lyskæder og et smukt opdækket bord. Der er ingen tvivl om, at et bryllup i det fri er den ultimative romantiske fest. I Danmark har vi dog én ting, der kan spolere det romantiske udendørsbryllup: vejret. Selvom du sørger for at planlægge dit bryllup midt om sommeren, kan du aldrig være sikker på, at vejret vil som du vil. Det danske sommervejr er lunefuldt, og selvom det ser lovende ud om morgenen, kan der hurtigt opstå skybrud og dermed våde og kolde gæster og en ødelagt middag.

 

Lad et smukt festtelt danne rammerne om dit bryllup

Det danske uforudsigelige sommervejr behøver dog ikke stoppe dig i at udleve drømmen om et bryllup i det fri. En havefest i telt lyder måske som en 70er kliché, hvor gæsterne sidder og fryser og det regner ind gennem taget, men sådan behøver det ikke være. Man kan nemlig få smukke festtelte, som er udviklet og designet specielt til bryllupper og store fester. Man kan desuden vælge et telt, der kan opvarmes og med gulv, så gæsternes stilethæle ikke sidder fast i græsset. Et sådant telt giver dig faktisk mulighed for at holde bryllup i naturen på alle tider af året, så du kan få dit udendørs drømmebryllup uanset vejr.
Når du vælger et bryllup i det fri er det oplagt også at blive viet i de romantiske omgivelser. På den måde kan gæsterne gå direkte fra vielsen og ind til bryllupsmiddagen i teltet, uden at skulle fragtes fra ét sted til et andet.

 

Skab den rette idyl til havefesten med et festtelt

Jysk festudlejning er et af de firmaer, der tilbyder bryllupstelte i forskellige størrelser og designs, så du kan holde dit bryllup for helt op til 500 gæster. Et telt kan altså være med til at danne rammerne om en smuk og idyllisk bryllupsfest. Der er ubegrænset muligheder, når det kommer til indretning og pyntning af et festtelt, og det kan hurtigt komme til at fremstå mindst lige så romantisk som et hvert festlokale. Du kan fx pynte teltet udenfor med lyskæder, lanterner, guirlander og friske blomster. Teltet indenfor kan indrettes som man har lyst. Du kan fx give den gas med den romantiske stemning med smukke langborde, stole beklædt i hvidt stof, scene og dansegulv, og der kan ligeledes hænges guirlander, lyskæder og lignende. Fordelen ved at holde bryllupsfesten i et bryllupstelt er, at det for det første ofte er billigere end at leje et festlokale og for det andet, at du hele tiden er omgivet af smuk natur, der skaber den rette romantiske stemning. Naturen indbyder til at få taget smukke billeder af brudeparret og gæsterne i fine omgivelser med naturligt lys, i stedet for de opstillede billeder i et fotostudie. Sådanne billeder vil være en forevigelse af den store dag, og kan skabe glæde og gode minder resten af livet.