Derfor er overdækning vigtigt til et sommerbryllup

Bryllupper om sommeren er yderst populære og rigtig attraktive. Især i juni og august, hvor sandsynligheden for regn er mindst. Måske er det fordi, at det gode vejr åbner op for et hav af muligheder med udendørsaktiviteter og flotte billeder i naturen, som vinterbryllupper ikke på samme måde tillader. Derudover er der mulighed for at spare en stor post i budgettet ved at holde et sommerbryllup i egen have. Det giver et hav af muligheder, og de sparede penge tillader jer at bruge ekstra penge på nogle af de andre poster som fx maden, livemusik eller noget helt tredje.

Overdækning er vigtigt til et sommerbryllup

Har I besluttet jer for et sommerbryllup, hvor dagen hovedsageligt skal foregå udenfor, er det vigtigt, at I overvejer overdækning, således at jeres bryllup ikke afhænger af vejret. I Danmark kan vejret hurtigt skifte, og selv en dag med høj sol kan blive til en dag med silende regnvejr. Derfor anbefales det, at I får en markisedug, som kan fungere som overdækning til brylluppet.

En markisedug kan redde dagen, hvis der pludselig kommer skybrud, men det kan samtidig også fungere som et dække, hvor gæsterne kan søge skygge og blive kølet ned, hvis den står på høj sol hele dagen.

Fordelene ved en markisedug til dit bryllup

Udover at en markisedug i sidste ende kan komme til at redde dit sommerbryllup, hvis det pludselig siler ned, er der også andre fordele ved markisedugen, som gør den oplagt til et sommerbryllup. Disse fordele er blandt andet, at:

  • En markisedug er en nem måde at lave overdækning på, og det er nemt at få sat op og pillet ned, hvis festen skal holdes hjemme i jeres egen have
  • En markisedug er perfekt til at sidde under - både i regnvejr og solskin
  • Du kan finde en markisedug i alverdens forskellige størrelser og med forskellige motiver, så du ellers sikkert kan finde den type, du ønsker til dit bryllup
  • En markisedug giver UV beskyttelse til dig og dine gæster